TWEE WIELERS PATRICK

Contactgegevens TWEE WIELERS PATRICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TWEE WIELERS PATRICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

TWEE WIELERS PATRICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PYENBEEK 14A; 9320; NIEUWERKERKEN, België

Telefoon (phone): 53833753 (+32-53833753) 53833753 (+32-53833753)

Fax (fax): +32 (64) 304-42-46 +32 (64) 304-42-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TWEE WIELERS PATRICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TWEE WIELERS PATRICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TWEE WIELERS PATRICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TWEE WIELERS PATRICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TWEE WIELERS PATRICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TWEE WIELERS PATRICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TWEE WIELERS PATRICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TWEE WIELERS PATRICK
Products information TWEE WIELERS PATRICK

BTW identificatienummer (tax): BE01585845947
Ondernemingsnummer: 9370483398
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits: Bicyclettes.. Produits: Scooters,Mobylettes.. Motos: Concessionnaires.. Scooters MBK: Concessionnaires,Vêtements & Accessoires,Pièces & Accessoires,50 CC.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TWEE WIELERS PATRICK
(Get full report from official database of BE for TWEE WIELERS PATRICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor TWEE WIELERS PATRICK
Addition kinds of activities for TWEE WIELERS PATRICK

20529901. Bakkerijproducten, droog | Bakery products, dry
20770203. Visolie | Fish oil
22119906. Breedoek, katoen | Broadcloth, cotton
35520101. Stralende machines, textiel | Beaming machines, textile
59619908. Educatieve benodigdheden en uitrusting, postorder | Educational supplies and equipment, mail order
79979903. Bridge club, lidmaatschap | Bridge club, membership

Werken bij TWEE WIELERS PATRICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TWEE WIELERS PATRICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TWEE WIELERS PATRICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TWEE WIELERS PATRICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

  • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • Medewerker zouterij vleesfabriek - Optie vast - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector ben ik op zoek naar een medewerker met ervaring in de zouterijafdeling.  Dit bedrijf is gevestigd in rand van Gent. Je wordt tewerkgesteld in een vaste vroege ploeg, deze loopt van 6u tot 14u15. In drukke periodes wordt er flexibiliteit naar een wisselend 2-ploegensysteem verwacht. Je verdient iets meer dan 13€/u, alsook maaltijdcheques. In ploegen komt hier ook een ploegenpremie bij. Ervaring in de voeding is zeker een must. Bedrijfsprofiel: Een middelgroot bedrijf met lange termijn opties! Familiale werksfeer waar u perfect zal aarden

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van TWEE WIELERS PATRICK in sociale netwerken
Look for responds of TWEE WIELERS PATRICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor TWEE WIELERS PATRICK. Laat een reactie achter voor TWEE WIELERS PATRICK. TWEE WIELERS PATRICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TWEE WIELERS PATRICK. Leave a respond for TWEE WIELERS PATRICK. TWEE WIELERS PATRICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TWEE WIELERS PATRICK op de google maps. Adres en contacten TWEE WIELERS PATRICK
Location of TWEE WIELERS PATRICK on the google maps. Address and contacts of TWEE WIELERS PATRICK

Andere gerelateerde bedrijven als come TWEE WIELERS PATRICK TWEE WIELERS PATRICK: ANTOINE VERSCHELDEN | BRAGARD PASCAL | Trappeniers | EDMA | Radio Bel RTL

Other related companies as TWEE WIELERS PATRICK: ANTOINE VERSCHELDEN | BRAGARD PASCAL | Trappeniers | EDMA | Radio Bel RTL

TWEE WIELERS PATRICK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TWEE WIELERS PATRICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01585845947. Het bedrijf TWEE WIELERS PATRICK bevindt zich op het adres: PYENBEEK 14A; 9320; NIEUWERKERKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 630,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Produits: Scooters,Mobylettes.. Motos: Concessionnaires.. Scooters MBK: Concessionnaires,Vêtements & Accessoires,Pièces & Accessoires,50 CC..
De hoofdactiviteit van TWEE WIELERS PATRICK is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TWEE WIELERS PATRICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TWEE WIELERS PATRICK, openstaande posities, locatie van TWEE WIELERS PATRICK op de kaart.

TWEE WIELERS PATRICK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is TWEE WIELERS PATRICK, company assigned to the tax number BE01585845947. The company TWEE WIELERS PATRICK is located at the address: PYENBEEK 14A; 9320; NIEUWERKERKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 630,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Produits: Bicyclettes.. Produits: Scooters,Mobylettes.. Motos: Concessionnaires.. Scooters MBK: Concessionnaires,Vêtements & Accessoires,Pièces & Accessoires,50 CC..
The main activity of TWEE WIELERS PATRICK is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TWEE WIELERS PATRICK is not available. You also can look at reviews of TWEE WIELERS PATRICK, open positions, location of TWEE WIELERS PATRICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TWEE WIELERS PATRICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TWEE WIELERS PATRICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TWEE WIELERS PATRICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TWEE WIELERS PATRICK, employees, financial statistics.