STEENFABRIEK VAN NIEL

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • STEENFABRIEK VAN NIEL
Private companiesTransportation Equipment • STEENFABRIEK VAN NIEL

Contactgegevens STEENFABRIEK VAN NIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEENFABRIEK VAN NIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEENFABRIEK VAN NIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Landbouwstraat 98; 2845; Niel, België

Telefoon (phone): 03 880 70 61 (+32-03 880 70 61) 03 880 70 61 (+32-03 880 70 61)

Fax (fax): +32 (84) 233-60-78 +32 (84) 233-60-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEENFABRIEK VAN NIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEENFABRIEK VAN NIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEENFABRIEK VAN NIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEENFABRIEK VAN NIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEENFABRIEK VAN NIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEENFABRIEK VAN NIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEENFABRIEK VAN NIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEENFABRIEK VAN NIEL
Products information STEENFABRIEK VAN NIEL

BTW identificatienummer (tax): BE08845886230
Ondernemingsnummer: 7657989501
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 795,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in STEENFABRIEK VAN NIEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEENFABRIEK VAN NIEL
(Get full report from official database of BE for STEENFABRIEK VAN NIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEENFABRIEK VAN NIEL
Addition kinds of activities for STEENFABRIEK VAN NIEL

354901. Tekenmachines | Drawing machinery
20330402. Hominy: verpakt in blikjes, potten, enz. | Hominy: packaged in cans, jars, etc.
32910704. Scheepsstenen, kunstmatig | Scythstones, artificial
36690000. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
50850109. Glazen flessen | Glass bottles
63510201. Fidelity aansprakelijkheidsverzekering | Fidelity responsibility insurance
79979901. Aviation club, lidmaatschap | Aviation club, membership
79991301. bookmakers | Bookmakers
87110402. Civiele techniek | Civil engineering
92299903. Openbaar veiligheidsbureau, overheid | Public safety bureau, government

Werken bij STEENFABRIEK VAN NIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEENFABRIEK VAN NIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEENFABRIEK VAN NIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEENFABRIEK VAN NIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Als Monteur zal je de volgende taken uitoefenen: je kan planlezen lassen een meerwaarde je bent veelzijdig en vertrouwd met diverse montage technieken (ramen deuren trappen leuningen)

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ...

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van STEENFABRIEK VAN NIEL in sociale netwerken
Look for responds of STEENFABRIEK VAN NIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEENFABRIEK VAN NIEL. Laat een reactie achter voor STEENFABRIEK VAN NIEL. STEENFABRIEK VAN NIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEENFABRIEK VAN NIEL. Leave a respond for STEENFABRIEK VAN NIEL. STEENFABRIEK VAN NIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEENFABRIEK VAN NIEL op de google maps. Adres en contacten STEENFABRIEK VAN NIEL
Location of STEENFABRIEK VAN NIEL on the google maps. Address and contacts of STEENFABRIEK VAN NIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come STEENFABRIEK VAN NIEL STEENFABRIEK VAN NIEL: FLTRANSPORT DEMETS NV | TISCH LEIN DECK DICH | Cambier J | N. KERSTEN | CHIMAY, PRINCE PHILIPPE DE

Other related companies as STEENFABRIEK VAN NIEL: FLTRANSPORT DEMETS NV | TISCH LEIN DECK DICH | Cambier J | N. KERSTEN | CHIMAY, PRINCE PHILIPPE DE

STEENFABRIEK VAN NIEL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEENFABRIEK VAN NIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08845886230. Het bedrijf STEENFABRIEK VAN NIEL bevindt zich op het adres: Landbouwstraat 98; 2845; Niel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 795,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in STEENFABRIEK VAN NIEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEENFABRIEK VAN NIEL is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEENFABRIEK VAN NIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEENFABRIEK VAN NIEL, openstaande posities, locatie van STEENFABRIEK VAN NIEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STEENFABRIEK VAN NIEL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEENFABRIEK VAN NIEL, company assigned to the tax number BE08845886230. The company STEENFABRIEK VAN NIEL is located at the address: Landbouwstraat 98; 2845; Niel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 795,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in STEENFABRIEK VAN NIEL were not found.
The main activity of STEENFABRIEK VAN NIEL is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STEENFABRIEK VAN NIEL is not available. You also can look at reviews of STEENFABRIEK VAN NIEL, open positions, location of STEENFABRIEK VAN NIEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEENFABRIEK VAN NIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEENFABRIEK VAN NIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEENFABRIEK VAN NIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEENFABRIEK VAN NIEL, employees, financial statistics.