SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV

Contactgegevens SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korte Kopstraat 21-23; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 685 02 02 (+32-03 685 02 02) 03 685 02 02 (+32-03 685 02 02)

Fax (fax): 03 685 03 43 (+32-03 685 03 43) 03 685 03 43 (+32-03 685 03 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV
Products information SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE08617095947
Ondernemingsnummer: 8526733398
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Filter cloths & felts; Technical textiles

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV
(Get full report from official database of BE for SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV
Addition kinds of activities for SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV

284200. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
20110403. Lard, van geslachte karkassen op het terrein | Lard, from carcasses slaughtered on site
26750104. Waterdicht karton: gemaakt van aangekochte materialen | Waterproof cardboard: made from purchased materials
29520100. Dakmaterialen | Roofing materials
34839913. Torpedo's en delen (verordeningen) | Torpedoes and parts (ordnance)
38210103. Chemisch laboratoriumapparatuur, in de handel | Chemical laboratory apparatus, nec
39990303. Stofzuiger, veer | Dusters, feather
61629905. Hypotheekbedrijven, stedelijk | Mortgage companies, urban
62110105. Nota makelaars | Note brokers

Werken bij SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

  • Restaurantmedewerker (m/v) - flexi/student (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een "lekkere" studenten- of flexijob? Maakt de geur van frietjes jou gelukkig? Zin om tijdens jouw pauzes vlug even naar het shoppingcenter te lopen? Perfect, wij zijn op zoek naar extra medewerkers (m/v) voor een fastfoodrestaurant te Wetteren. Wat doe je precies? - Klanten begroeten - Frietjes bakken - Dranken klaarzetten - Bestelling aan tafel brengen - Afrekenen - Poetsen

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • Studiebegeleider rechten (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

Zoek naar antwoorden van SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV in sociale netwerken
Look for responds of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. Laat een reactie achter voor SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. Leave a respond for SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV. SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV op de google maps. Adres en contacten SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV
Location of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV on the google maps. Address and contacts of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV: Telecoo | Jef Deco NV | B.B.L. LIFE/BBL LIFE | ETIENNE CACHOIR | VANHOUTTEGHEM W & Zn NV

Other related companies as SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV: Telecoo | Jef Deco NV | B.B.L. LIFE/BBL LIFE | ETIENNE CACHOIR | VANHOUTTEGHEM W & Zn NV

SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08617095947. Het bedrijf SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV bevindt zich op het adres: Korte Kopstraat 21-23; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Filter cloths & felts; Technical textiles.
De hoofdactiviteit van SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, openstaande posities, locatie van SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV op de kaart.

SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, company assigned to the tax number BE08617095947. The company SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV is located at the address: Korte Kopstraat 21-23; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Filter cloths & felts; Technical textiles.
The main activity of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV is not available. You also can look at reviews of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, open positions, location of SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOLANA TEXTIELINDUSTR HANDEL NV, employees, financial statistics.