Socardenne SA

Contactgegevens Socardenne SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Socardenne SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Socardenne SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue No?l 16B; 6670; Gouvy (Limerlé), België

Telefoon (phone): 080 51 02 28 (+32-080 51 02 28) 080 51 02 28 (+32-080 51 02 28)

Fax (fax): 080 51 02 28 (+32-080 51 02 28) 080 51 02 28 (+32-080 51 02 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Socardenne SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Socardenne SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Socardenne SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Socardenne SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Socardenne SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Socardenne SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Socardenne SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Socardenne SA
Products information Socardenne SA

BTW identificatienummer (tax): BE06175933837
Ondernemingsnummer: 6656860351
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 717,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Socardenne SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Socardenne SA
(Get full report from official database of BE for Socardenne SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Socardenne SA
Addition kinds of activities for Socardenne SA

356699. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen, anders | Speed changers, drives, and gears, nec
823103. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries
17990200. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
20320306. Soepen, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soups, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
20910104. Chowder, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, clam: packaged in cans, jars, etc.
32910402. Polijstwielen | Polishing wheels
37280000. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
82310302. Overheidsbibliotheek | Government library
91990404. Overheid, lokale overheid | General government, local government

Werken bij Socardenne SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Socardenne SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Socardenne SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Socardenne SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie - operatoren - DRINGEND! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Indien je geen eigen vervoer hebt kan je altijd gebruik maken van de Maxmobiel Fijn werk Machine operator Verpakking en facturatie Sortering en verzending

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • Analist Microbiologie (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

    Type: Vaste Job

    In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

Zoek naar antwoorden van Socardenne SA in sociale netwerken
Look for responds of Socardenne SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Socardenne SA. Laat een reactie achter voor Socardenne SA. Socardenne SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Socardenne SA. Leave a respond for Socardenne SA. Socardenne SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Socardenne SA op de google maps. Adres en contacten Socardenne SA
Location of Socardenne SA on the google maps. Address and contacts of Socardenne SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Socardenne SA Socardenne SA: Oresta NV | VAN DROOGENBROEK & FR. | Vanquathem & Stul | Canibo | Broka Serge

Other related companies as Socardenne SA: Oresta NV | VAN DROOGENBROEK & FR. | Vanquathem & Stul | Canibo | Broka Serge

Socardenne SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Socardenne SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06175933837. Het bedrijf Socardenne SA bevindt zich op het adres: Avenue No?l 16B; 6670; Gouvy (Limerlé). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 717,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Socardenne SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Socardenne SA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Socardenne SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Socardenne SA, openstaande posities, locatie van Socardenne SA op de kaart.

Socardenne SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Socardenne SA, company assigned to the tax number BE06175933837. The company Socardenne SA is located at the address: Avenue No?l 16B; 6670; Gouvy (Limerlé). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 717,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Socardenne SA were not found.
The main activity of Socardenne SA is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Socardenne SA is not available. You also can look at reviews of Socardenne SA, open positions, location of Socardenne SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Socardenne SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Socardenne SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Socardenne SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Socardenne SA, employees, financial statistics.