Silk & Co SPRL

Contactgegevens Silk & Co SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Silk & Co SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Silk & Co SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Brogniez 84; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 523 52 37 (+32-02 523 52 37) 02 523 52 37 (+32-02 523 52 37)

Fax (fax): 02 524 08 13 (+32-02 524 08 13) 02 524 08 13 (+32-02 524 08 13)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Silk & Co SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Silk & Co SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Silk & Co SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Silk & Co SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Silk & Co SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Silk & Co SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Silk & Co SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Silk & Co SPRL
Products information Silk & Co SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07853546142
Ondernemingsnummer: 4251953125
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Silk & Co SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Silk & Co SPRL
(Get full report from official database of BE for Silk & Co SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Silk & Co SPRL
Addition kinds of activities for Silk & Co SPRL

514599. Zoetwaren, nec | Confectionery, nec
20219901. Boter olie | Butter oil
35679904. Drijvers en dorrels, industrieel proces | Driers and redriers, industrial process
36390100. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
39310209. Ukulelen en delen | Ukuleles and parts
82110210. Privé beroeps- / technische school | Private vocational/technical school

Werken bij Silk & Co SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Silk & Co SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Silk & Co SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Silk & Co SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • POETSHULP MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herent – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in RUMST/BOOM - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT: Onthaal/inschrivingen voor beurs in Kortkrijk 25/11 tem 27/11 M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten om de inschrijvingen via Ipad in goede banen te leiden. Mensen informeren en verder helpen bij de inschrijving. -> Expo Interpom te Kortrijk (aardappel- en groenteexpo) VG.943/buosa

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • Poetshulp Student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Waregem zijn wij op zoek naar een poetshulp voor de hygiënische taken binnen productie omgevingen, bedrijven, e.d. Urenregeling Maandag : 5u - 9u Dinsdag : 5u - 12u woensdag : 5u - 10u Donderdag : 5u - 9u Vrijdag : 5u - 12u

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

Zoek naar antwoorden van Silk & Co SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Silk & Co SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Silk & Co SPRL. Laat een reactie achter voor Silk & Co SPRL. Silk & Co SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Silk & Co SPRL. Leave a respond for Silk & Co SPRL. Silk & Co SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Silk & Co SPRL op de google maps. Adres en contacten Silk & Co SPRL
Location of Silk & Co SPRL on the google maps. Address and contacts of Silk & Co SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Silk & Co SPRL Silk & Co SPRL: Adupa | Studio Look SPRL | De Moor Fran?oise | Delsupehe Modecentrum | A.D.B.

Other related companies as Silk & Co SPRL: Adupa | Studio Look SPRL | De Moor Fran?oise | Delsupehe Modecentrum | A.D.B.

Silk & Co SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Silk & Co SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07853546142. Het bedrijf Silk & Co SPRL bevindt zich op het adres: Rue Brogniez 84; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Silk & Co SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Silk & Co SPRL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Silk & Co SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Silk & Co SPRL, openstaande posities, locatie van Silk & Co SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Silk & Co SPRL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Silk & Co SPRL, company assigned to the tax number BE07853546142. The company Silk & Co SPRL is located at the address: Rue Brogniez 84; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Silk & Co SPRL were not found.
The main activity of Silk & Co SPRL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Silk & Co SPRL is not available. You also can look at reviews of Silk & Co SPRL, open positions, location of Silk & Co SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Silk & Co SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Silk & Co SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Silk & Co SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Silk & Co SPRL, employees, financial statistics.