SC JP FilsFils

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • SC JP FilsFils
Private companiesMotion Pictures • SC JP FilsFils

Contactgegevens SC JP FilsFils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SC JP FilsFils: address, phone, fax, email, website, opening hours

SC JP FilsFils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Aviateur de Hepcée 39; 5590; Ciney (Braibant), België

Telefoon (phone): 083 61 32 20 (+32-083 61 32 20) 083 61 32 20 (+32-083 61 32 20)

Fax (fax): 083 61 32 21 (+32-083 61 32 21) 083 61 32 21 (+32-083 61 32 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SC JP FilsFils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SC JP FilsFils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SC JP FilsFils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SC JP FilsFils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SC JP FilsFils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SC JP FilsFils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SC JP FilsFils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SC JP FilsFils
Products information SC JP FilsFils

BTW identificatienummer (tax): BE01953063964
Ondernemingsnummer: 7295440673
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Toys - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SC JP FilsFils
(Get full report from official database of BE for SC JP FilsFils)

Aanvulling soorten activiteiten voor SC JP FilsFils
Addition kinds of activities for SC JP FilsFils

514299. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec
01820103. Champignons, onder dekking gekweekt | Mushrooms, grown under cover
21419900. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
33220000. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
39319905. Octophones | Octophones
51450201. Maïschips | Corn chips
96510202. Arbeidsbestuursonderhandelingsraad, overheid | Labor-management negotiations board, government

Werken bij SC JP FilsFils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SC JP FilsFils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SC JP FilsFils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SC JP FilsFils. Looking for open vacancies in other companies

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de arbeidsgeneesheer in het kader van het medisch toezicht van werknemers. Je bereidt het medisch onderzoek, de biometrie en de andere paramedische taken voor. Je beheert de individuele medische dossiers van werknemers administratief. Je geeft resultaten van het medisch onderzoek en eventuele aanvullende data in en klasseert ze. Je formuleert verbeteringsvoorstellen m.b.t. werkprocedures en klantencontact. Je zorgt voor de goede administratieve aflsuiting van alle dossiers.

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Poetshulp Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • student(e) onthaal (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBROSIA

    Type: Studentenjob

    Je zorgt voor de check-in van de gasten en je verricht administratie. Dit gebeurt in de vakanties en op zondag.

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van SC JP FilsFils in sociale netwerken
Look for responds of SC JP FilsFils in social networks

Lees alle opmerkingen voor SC JP FilsFils. Laat een reactie achter voor SC JP FilsFils. SC JP FilsFils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SC JP FilsFils. Leave a respond for SC JP FilsFils. SC JP FilsFils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SC JP FilsFils op de google maps. Adres en contacten SC JP FilsFils
Location of SC JP FilsFils on the google maps. Address and contacts of SC JP FilsFils

Andere gerelateerde bedrijven als come SC JP FilsFils SC JP FilsFils: CBC | IMMEUBLES & INDUSTRIES | TTC TOURNAI | Dosogne J-P | JACQUES DE GROOTE

Other related companies as SC JP FilsFils: CBC | IMMEUBLES & INDUSTRIES | TTC TOURNAI | Dosogne J-P | JACQUES DE GROOTE

SC JP FilsFils is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SC JP FilsFils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01953063964. Het bedrijf SC JP FilsFils bevindt zich op het adres: Rue Aviateur de Hepcée 39; 5590; Ciney (Braibant). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Toys - Retail.
De hoofdactiviteit van SC JP FilsFils is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SC JP FilsFils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SC JP FilsFils, openstaande posities, locatie van SC JP FilsFils op de kaart.

SC JP FilsFils is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SC JP FilsFils, company assigned to the tax number BE01953063964. The company SC JP FilsFils is located at the address: Rue Aviateur de Hepcée 39; 5590; Ciney (Braibant). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Toys - Retail.
The main activity of SC JP FilsFils is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SC JP FilsFils is not available. You also can look at reviews of SC JP FilsFils, open positions, location of SC JP FilsFils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SC JP FilsFils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SC JP FilsFils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SC JP FilsFils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SC JP FilsFils, employees, financial statistics.