Sappi Lanaken NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Sappi Lanaken NV
Private companiesLegal Services • Sappi Lanaken NV

Contactgegevens Sappi Lanaken NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sappi Lanaken NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sappi Lanaken NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Montaigneweg 2; 3620; Lanaken, België

Telefoon (phone): 089 71 97 19 (+32-089 71 97 19) 089 71 97 19 (+32-089 71 97 19)

Fax (fax): 089 71 92 22 (+32-089 71 92 22) 089 71 92 22 (+32-089 71 92 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sappi Lanaken NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sappi Lanaken NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sappi Lanaken NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sappi Lanaken NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sappi Lanaken NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sappi Lanaken NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sappi Lanaken NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sappi Lanaken NV
Products information Sappi Lanaken NV

BTW identificatienummer (tax): BE07309997558
Ondernemingsnummer: 9470733642
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Sappi Lanaken NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sappi Lanaken NV
(Get full report from official database of BE for Sappi Lanaken NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sappi Lanaken NV
Addition kinds of activities for Sappi Lanaken NV

179599. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
17969903. Machines demonteren | Machinery dismantling
22210700. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
27540702. Enveloppen: gravure printing | Envelopes: gravure printing
35520112. Kabel- en kabelmachines | Rope and cordage machines
36120303. Deurbel transformatoren, elektrisch | Doorbell transformers, electric
47890103. Log laden en lossen | Log loading and unloading
56119902. Kleding, mannetje: elke dag, behalve kostuums en sportkleding | Clothing, male: everyday, except suits and sportswear

Werken bij Sappi Lanaken NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sappi Lanaken NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sappi Lanaken NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sappi Lanaken NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

  • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: The Boss In Solutions

    Type: Studentenjob

    Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

  • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van Sappi Lanaken NV in sociale netwerken
Look for responds of Sappi Lanaken NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sappi Lanaken NV. Laat een reactie achter voor Sappi Lanaken NV. Sappi Lanaken NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sappi Lanaken NV. Leave a respond for Sappi Lanaken NV. Sappi Lanaken NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sappi Lanaken NV op de google maps. Adres en contacten Sappi Lanaken NV
Location of Sappi Lanaken NV on the google maps. Address and contacts of Sappi Lanaken NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Sappi Lanaken NV Sappi Lanaken NV: SPORTZAAL SCHOLENCOMPLEX | JAAK VANDEWEGHE | MANEGE DE VIER DAGMAELEN | PETER FRAUSSEN | DE VREESE WOONIDEE

Other related companies as Sappi Lanaken NV: SPORTZAAL SCHOLENCOMPLEX | JAAK VANDEWEGHE | MANEGE DE VIER DAGMAELEN | PETER FRAUSSEN | DE VREESE WOONIDEE

Sappi Lanaken NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sappi Lanaken NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07309997558. Het bedrijf Sappi Lanaken NV bevindt zich op het adres: Montaigneweg 2; 3620; Lanaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 624,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Sappi Lanaken NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sappi Lanaken NV is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sappi Lanaken NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sappi Lanaken NV, openstaande posities, locatie van Sappi Lanaken NV op de kaart.

Sappi Lanaken NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sappi Lanaken NV, company assigned to the tax number BE07309997558. The company Sappi Lanaken NV is located at the address: Montaigneweg 2; 3620; Lanaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 624,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Sappi Lanaken NV were not found.
The main activity of Sappi Lanaken NV is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sappi Lanaken NV is not available. You also can look at reviews of Sappi Lanaken NV, open positions, location of Sappi Lanaken NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sappi Lanaken NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sappi Lanaken NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sappi Lanaken NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sappi Lanaken NV, employees, financial statistics.