Rodec-Denon Belgi?

Contactgegevens Rodec-Denon Belgi?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rodec-Denon Belgi?: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rodec-Denon Belgi?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Duboisstraat 48; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 237 36 07 (+32-03 237 36 07) 03 237 36 07 (+32-03 237 36 07)

Fax (fax): 03 216 97 62 (+32-03 216 97 62) 03 216 97 62 (+32-03 216 97 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rodec-Denon Belgi?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rodec-Denon Belgi?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rodec-Denon Belgi?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rodec-Denon Belgi?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rodec-Denon Belgi?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rodec-Denon Belgi?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rodec-Denon Belgi?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rodec-Denon Belgi?
Products information Rodec-Denon Belgi?

BTW identificatienummer (tax): BE04726287841
Ondernemingsnummer: 3539489746
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Rodec-Denon Belgi? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rodec-Denon Belgi?
(Get full report from official database of BE for Rodec-Denon Belgi?)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rodec-Denon Belgi?
Addition kinds of activities for Rodec-Denon Belgi?

2035. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
3149. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
5712. Meubelwinkels | Furniture stores
14550000. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
26799901. Boekomslag, papier | Book covers, paper
39491001. Bowlingbanen en accessoires | Bowling alleys and accessories
39990703. Bloemen, kunstmatig en bewaard gebleven | Flowers, artificial and preserved
50820302. Aannemers materialen | Contractor's materials
73899944. Relocation service | Relocation service
82999908. Vlieg instructie | Flying instruction

Werken bij Rodec-Denon Belgi?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rodec-Denon Belgi?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rodec-Denon Belgi?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rodec-Denon Belgi?. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente Winkelbediende (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je stelt je flexibel op en bent inzetbaar op verschillende afdelingen. - Je bedient de klanten en adviseert waar nodig. - Je houdt de winkel netjes. - Je vult de rekken aan. - Je doet kassawerk.

  • Tig Lasser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

  • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

  • Chauffeur C levering bakkerijen PT of FT (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C voor nachtritten te doen. Je beschikt over code 95 + bestuurderskaart Je heb enkele jaren ervaring

  • FLEXIJOB - Kelner / bar (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren kelner, opdiener, barman m/v? Wil je als flexijob werken in het weeken of tijdens de week? Zoek je een job in de horeca in Nieuwpoort? Als kelner / opdiener verwelkom je de gasten. Je biedt de menukaart aan en neemt de bestelling op. Je bedient de gasten, ruimt af en rekent af. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes opgedekt worden.

  • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

Zoek naar antwoorden van Rodec-Denon Belgi? in sociale netwerken
Look for responds of Rodec-Denon Belgi? in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rodec-Denon Belgi?. Laat een reactie achter voor Rodec-Denon Belgi?. Rodec-Denon Belgi? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rodec-Denon Belgi?. Leave a respond for Rodec-Denon Belgi?. Rodec-Denon Belgi? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rodec-Denon Belgi? op de google maps. Adres en contacten Rodec-Denon Belgi?
Location of Rodec-Denon Belgi? on the google maps. Address and contacts of Rodec-Denon Belgi?

Andere gerelateerde bedrijven als come Rodec-Denon Belgi? Rodec-Denon Belgi?: DECOSTER DIRK | Atelier Profilo SPRL | PEKEL PHILIEN | Radio Contact Mol | PUBLI GAMMA

Other related companies as Rodec-Denon Belgi?: DECOSTER DIRK | Atelier Profilo SPRL | PEKEL PHILIEN | Radio Contact Mol | PUBLI GAMMA

Rodec-Denon Belgi? is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rodec-Denon Belgi?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04726287841. Het bedrijf Rodec-Denon Belgi? bevindt zich op het adres: Duboisstraat 48; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Rodec-Denon Belgi? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rodec-Denon Belgi? is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rodec-Denon Belgi? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rodec-Denon Belgi?, openstaande posities, locatie van Rodec-Denon Belgi? op de kaart.

Rodec-Denon Belgi? is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rodec-Denon Belgi?, company assigned to the tax number BE04726287841. The company Rodec-Denon Belgi? is located at the address: Duboisstraat 48; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Rodec-Denon Belgi? were not found.
The main activity of Rodec-Denon Belgi? is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Rodec-Denon Belgi? is not available. You also can look at reviews of Rodec-Denon Belgi?, open positions, location of Rodec-Denon Belgi? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rodec-Denon Belgi?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rodec-Denon Belgi?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rodec-Denon Belgi?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rodec-Denon Belgi?, employees, financial statistics.