Risc NV

Contactgegevens Risc NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Risc NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Risc NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neerveld 12; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 457 84 78 (+32-03 457 84 78) 03 457 84 78 (+32-03 457 84 78)

Fax (fax): 03 457 84 54 (+32-03 457 84 54) 03 457 84 54 (+32-03 457 84 54)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Risc NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Risc NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Risc NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Risc NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Risc NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Risc NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Risc NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Risc NV
Products information Risc NV

BTW identificatienummer (tax): BE02534515380
Ondernemingsnummer: 9139221191
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 476,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Risc NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Risc NV
(Get full report from official database of BE for Risc NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Risc NV
Addition kinds of activities for Risc NV

369501. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
36950202. Instrumentatie type tape, leeg | Instrumentation type tape, blank
39499903. Boomerangs | Boomerangs
62890200. Beveiligingsoverdrachtagenten | Security transfer agents
75320000. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
78129903. Advertenties, televisie: tape of film | Commercials, television: tape or film
79979906. Golfclub, lidmaatschap | Golf club, membership
84129902. Museum | Museum

Werken bij Risc NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Risc NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Risc NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Risc NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Mechanical Operator Janssen Pharmaceutica (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Mechanical Operator ben je verantwoordelijk voor het mechanisch omstellen, instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen. Je bent ook inzetbaar voor het kwalitatief, tijdig en efficiënt uitvoeren van instructies aangaande primaire en secundaire verpakkingsactiviteiten van klinische studiemedicatie. Het mechanisch omstellen van primaire en secundaire verpakkingslijnen gebeurt volgens SOP en GMP richtlijnen. -Instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen -Reinigen van de machines en onderdelen -Documenteren van activiteiten en controles -Primair verpakken van klinische studiemedicatie

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Deinze zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

  • Zaalbediende flexi job (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Flexijob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Risc NV in sociale netwerken
Look for responds of Risc NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Risc NV. Laat een reactie achter voor Risc NV. Risc NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Risc NV. Leave a respond for Risc NV. Risc NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Risc NV op de google maps. Adres en contacten Risc NV
Location of Risc NV on the google maps. Address and contacts of Risc NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Risc NV Risc NV: De Blauwe Hond NV | Auquier O | CHERON-BALANT | PHILIPPE LESSIRE | sicap

Other related companies as Risc NV: De Blauwe Hond NV | Auquier O | CHERON-BALANT | PHILIPPE LESSIRE | sicap

Risc NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Risc NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02534515380. Het bedrijf Risc NV bevindt zich op het adres: Neerveld 12; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 476,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Risc NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Risc NV is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Risc NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Risc NV, openstaande posities, locatie van Risc NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Risc NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Risc NV, company assigned to the tax number BE02534515380. The company Risc NV is located at the address: Neerveld 12; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 476,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Risc NV were not found.
The main activity of Risc NV is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Risc NV is not available. You also can look at reviews of Risc NV, open positions, location of Risc NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Risc NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Risc NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Risc NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Risc NV, employees, financial statistics.