Polyphonic SPRL

Contactgegevens Polyphonic SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Polyphonic SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Polyphonic SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gillot 115; 6061; Charleroi (Montignies-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 32 44 30 (+32-071 32 44 30) 071 32 44 30 (+32-071 32 44 30)

Fax (fax): 071 31 27 16 (+32-071 31 27 16) 071 31 27 16 (+32-071 31 27 16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Polyphonic SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Polyphonic SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Polyphonic SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Polyphonic SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Polyphonic SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Polyphonic SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Polyphonic SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Polyphonic SPRL
Products information Polyphonic SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04364013671
Ondernemingsnummer: 6535736083
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Sound systems & equipment - Mfg. & Whol; Sound systems & equipment - Retail; Sound systems & equipment - Rental; Lighting - Stage & disco; Exhibition stands^^Sound systems & equipment - Retail; Sound systems & equipment - Rental; Suitcases - Mfg. & Whol.; Lighting - Stage & disco; Exhibition stands

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Polyphonic SPRL
(Get full report from official database of BE for Polyphonic SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Polyphonic SPRL
Addition kinds of activities for Polyphonic SPRL

15420103. Commerciële en kantoorgebouwen, renovatie en reparatie | Commercial and office buildings, renovation and repair
23960403. Stempelwerkartikelen | Stamping fabric articles
25410100. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
36439905. Spoorverbindingen, elektrisch: voor aandrijving en signaalcircuits | Rail bonds, electric: for propulsion and signal circuits
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners
39490510. Duiven, klei (doelen) | Pigeons, clay (targets)
50840907. Pneumatische gereedschappen en uitrusting | Pneumatic tools and equipment
76990905. Golfclub en apparatuur reparatie | Golf club and equipment repair
80719901. Ultrasone laboratorium | Ultrasound laboratory

Werken bij Polyphonic SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Polyphonic SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Polyphonic SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Polyphonic SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Tijdelijke winkelmedewerk(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke winkelmedewerker. Opstart zo snel mogelijk, vermoedelijk tot eind oktober 2018.

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

  • Vivid Resourcing - Lead .NET Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Brussels is looking for a Senior .NET developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role You will take a leading role in a development team. Development and support of application team Deal and risk management - Web API and deal booking   Required Skills A strong background in .NET core Strong knowledge of C# Good understanding of complex systems & business processes Test driven development Should be able to deploy oneself within a multi-functioning team Through knowledge of SQL Knowledge of Cloud technologies - AWS is desirable Knowledge of MongoDB is advantageous Experience working with REST API's would be advantageous Development experience with Angular and Python is a bonus Good knowledge of financial products - Forwards, Swaps, Options is beneficial Must speak at least a professional level of French English is also highly desirable   Details  Location: Brussels    Duration: 12 Months (plus extensions) Start Date: ASAP    If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van Polyphonic SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Polyphonic SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Polyphonic SPRL. Laat een reactie achter voor Polyphonic SPRL. Polyphonic SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Polyphonic SPRL. Leave a respond for Polyphonic SPRL. Polyphonic SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Polyphonic SPRL op de google maps. Adres en contacten Polyphonic SPRL
Location of Polyphonic SPRL on the google maps. Address and contacts of Polyphonic SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Polyphonic SPRL Polyphonic SPRL: Gros Fayt (Du) | YVON AUPAIX | SADIN BEUDIN | JEAN-PAUL FAUCONNIER | YOLANDE DENIS

Other related companies as Polyphonic SPRL: Gros Fayt (Du) | YVON AUPAIX | SADIN BEUDIN | JEAN-PAUL FAUCONNIER | YOLANDE DENIS

Polyphonic SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Polyphonic SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04364013671. Het bedrijf Polyphonic SPRL bevindt zich op het adres: Rue Gillot 115; 6061; Charleroi (Montignies-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Sound systems & equipment - Mfg. & Whol; Sound systems & equipment - Retail; Sound systems & equipment - Rental; Lighting - Stage & disco; Exhibition stands^^Sound systems & equipment - Retail; Sound systems & equipment - Rental; Suitcases - Mfg. & Whol.; Lighting - Stage & disco; Exhibition stands.
De hoofdactiviteit van Polyphonic SPRL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Polyphonic SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Polyphonic SPRL, openstaande posities, locatie van Polyphonic SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Polyphonic SPRL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Polyphonic SPRL, company assigned to the tax number BE04364013671. The company Polyphonic SPRL is located at the address: Rue Gillot 115; 6061; Charleroi (Montignies-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Sound systems & equipment - Mfg. & Whol; Sound systems & equipment - Retail; Sound systems & equipment - Rental; Lighting - Stage & disco; Exhibition stands^^Sound systems & equipment - Retail; Sound systems & equipment - Rental; Suitcases - Mfg. & Whol.; Lighting - Stage & disco; Exhibition stands.
The main activity of Polyphonic SPRL is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Polyphonic SPRL is not available. You also can look at reviews of Polyphonic SPRL, open positions, location of Polyphonic SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Polyphonic SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Polyphonic SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Polyphonic SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Polyphonic SPRL, employees, financial statistics.