Peintures Ladeuze Pigments Minéraux

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Peintures Ladeuze Pigments Minéraux
Private companiesMiscellaneous Retail • Peintures Ladeuze Pigments Minéraux

Contactgegevens Peintures Ladeuze Pigments Minéraux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peintures Ladeuze Pigments Minéraux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peintures Ladeuze Pigments Minéraux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Hauts Arbres 34; 7950; Chièvres (Ladeuze), België

Telefoon (phone): 069 68 95 17 (+32-069 68 95 17) 069 68 95 17 (+32-069 68 95 17)

Fax (fax): 069 68 90 09 (+32-069 68 90 09) 069 68 90 09 (+32-069 68 90 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peintures Ladeuze Pigments Minéraux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peintures Ladeuze Pigments Minéraux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peintures Ladeuze Pigments Minéraux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peintures Ladeuze Pigments Minéraux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peintures Ladeuze Pigments Minéraux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peintures Ladeuze Pigments Minéraux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peintures Ladeuze Pigments Minéraux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peintures Ladeuze Pigments Minéraux
Products information Peintures Ladeuze Pigments Minéraux

BTW identificatienummer (tax): BE01019226074
Ondernemingsnummer: 1290313720
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Peintures Ladeuze Pigments Minéraux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peintures Ladeuze Pigments Minéraux
(Get full report from official database of BE for Peintures Ladeuze Pigments Minéraux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peintures Ladeuze Pigments Minéraux
Addition kinds of activities for Peintures Ladeuze Pigments Minéraux

018103. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
27410500. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
32610204. Spoeltanks, glanzend china | Flush tanks, vitreous china
38420301. Cosmetische restauraties | Cosmetic restorations
63219903. Schadeloosstelling plannen ziektekostenverzekering, behalve medische dienstverlening | Indemnity plans health insurance, except medical service

Werken bij Peintures Ladeuze Pigments Minéraux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peintures Ladeuze Pigments Minéraux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peintures Ladeuze Pigments Minéraux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peintures Ladeuze Pigments Minéraux. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

  • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Jobstudent verkoop (met lesvrije dagen) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • PHP Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

Zoek naar antwoorden van Peintures Ladeuze Pigments Minéraux in sociale netwerken
Look for responds of Peintures Ladeuze Pigments Minéraux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peintures Ladeuze Pigments Minéraux. Laat een reactie achter voor Peintures Ladeuze Pigments Minéraux. Peintures Ladeuze Pigments Minéraux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peintures Ladeuze Pigments Minéraux. Leave a respond for Peintures Ladeuze Pigments Minéraux. Peintures Ladeuze Pigments Minéraux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peintures Ladeuze Pigments Minéraux op de google maps. Adres en contacten Peintures Ladeuze Pigments Minéraux
Location of Peintures Ladeuze Pigments Minéraux on the google maps. Address and contacts of Peintures Ladeuze Pigments Minéraux

Andere gerelateerde bedrijven als come Peintures Ladeuze Pigments Minéraux Peintures Ladeuze Pigments Minéraux: MARIE-AM?LIE DELVAUX | ELAN CONSULTING SPRL | Y. DEBACQ | Dugot Nadine | Waasmontland BVBA

Other related companies as Peintures Ladeuze Pigments Minéraux: MARIE-AM?LIE DELVAUX | ELAN CONSULTING SPRL | Y. DEBACQ | Dugot Nadine | Waasmontland BVBA

Peintures Ladeuze Pigments Minéraux is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peintures Ladeuze Pigments Minéraux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01019226074. Het bedrijf Peintures Ladeuze Pigments Minéraux bevindt zich op het adres: Rue des Hauts Arbres 34; 7950; Chièvres (Ladeuze). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 668,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Peintures Ladeuze Pigments Minéraux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Peintures Ladeuze Pigments Minéraux is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peintures Ladeuze Pigments Minéraux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peintures Ladeuze Pigments Minéraux, openstaande posities, locatie van Peintures Ladeuze Pigments Minéraux op de kaart.

Peintures Ladeuze Pigments Minéraux is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peintures Ladeuze Pigments Minéraux, company assigned to the tax number BE01019226074. The company Peintures Ladeuze Pigments Minéraux is located at the address: Rue des Hauts Arbres 34; 7950; Chièvres (Ladeuze). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 668,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Peintures Ladeuze Pigments Minéraux were not found.
The main activity of Peintures Ladeuze Pigments Minéraux is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Peintures Ladeuze Pigments Minéraux is not available. You also can look at reviews of Peintures Ladeuze Pigments Minéraux, open positions, location of Peintures Ladeuze Pigments Minéraux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peintures Ladeuze Pigments Minéraux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peintures Ladeuze Pigments Minéraux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peintures Ladeuze Pigments Minéraux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peintures Ladeuze Pigments Minéraux, employees, financial statistics.