P'tit Achille (Le) SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • P'tit Achille (Le) SPRL
Private companiesReal Estate • P'tit Achille (Le) SPRL

Contactgegevens P'tit Achille (Le) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P'tit Achille (Le) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

P'tit Achille (Le) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route d'Ath 199D; 7050; Jurbise, België

Telefoon (phone): 065 22 94 51 (+32-065 22 94 51) 065 22 94 51 (+32-065 22 94 51)

Fax (fax): +32 (4) 443-37-70 +32 (4) 443-37-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P'tit Achille (Le) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P'tit Achille (Le) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P'tit Achille (Le) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P'tit Achille (Le) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P'tit Achille (Le) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P'tit Achille (Le) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P'tit Achille (Le) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P'tit Achille (Le) SPRL
Products information P'tit Achille (Le) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03350799560
Ondernemingsnummer: 5240173339
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 735,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in P'tit Achille (Le) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P'tit Achille (Le) SPRL
(Get full report from official database of BE for P'tit Achille (Le) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor P'tit Achille (Le) SPRL
Addition kinds of activities for P'tit Achille (Le) SPRL

769908. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service
32999901. Keramische vezel | Ceramic fiber
35679908. Kilns, Nsk | Kilns, nsk
51310209. linten | Ribbons
84220000. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens

Werken bij P'tit Achille (Le) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P'tit Achille (Le) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P'tit Achille (Le) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P'tit Achille (Le) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • Bordenbouwer - elektricien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij bieden een uitdagende en afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie. Je wordt ingezet op verschillende projecten waarbij je telkens van thuis uit naar de werkplaats vertrekt. Elk medewerker van ons krijgt een bestelwagen met tankkaart én eigen materiaal ter beschikking. Uw taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en kablage van elektrische stuur- en regelborden als onderdeel van machines. Je plaatst de onderdelen en elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten elektrische onderdelen en breng je de bedrading en bekabeling aan. Ten slotte test je de kast en werk je ze af.

  • Local Quality Manager (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: t-interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van P'tit Achille (Le) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of P'tit Achille (Le) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor P'tit Achille (Le) SPRL. Laat een reactie achter voor P'tit Achille (Le) SPRL. P'tit Achille (Le) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P'tit Achille (Le) SPRL. Leave a respond for P'tit Achille (Le) SPRL. P'tit Achille (Le) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P'tit Achille (Le) SPRL op de google maps. Adres en contacten P'tit Achille (Le) SPRL
Location of P'tit Achille (Le) SPRL on the google maps. Address and contacts of P'tit Achille (Le) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come P'tit Achille (Le) SPRL P'tit Achille (Le) SPRL: CRةDIT GةNةRAL DE BANQUE | Cauwelier L | DESIERE N. EN J. | Mattern P | Fun2B

Other related companies as P'tit Achille (Le) SPRL: CRةDIT GةNةRAL DE BANQUE | Cauwelier L | DESIERE N. EN J. | Mattern P | Fun2B

P'tit Achille (Le) SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P'tit Achille (Le) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03350799560. Het bedrijf P'tit Achille (Le) SPRL bevindt zich op het adres: Route d'Ath 199D; 7050; Jurbise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 735,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in P'tit Achille (Le) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P'tit Achille (Le) SPRL is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P'tit Achille (Le) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P'tit Achille (Le) SPRL, openstaande posities, locatie van P'tit Achille (Le) SPRL op de kaart.

P'tit Achille (Le) SPRL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is P'tit Achille (Le) SPRL, company assigned to the tax number BE03350799560. The company P'tit Achille (Le) SPRL is located at the address: Route d'Ath 199D; 7050; Jurbise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 735,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in P'tit Achille (Le) SPRL were not found.
The main activity of P'tit Achille (Le) SPRL is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of P'tit Achille (Le) SPRL is not available. You also can look at reviews of P'tit Achille (Le) SPRL, open positions, location of P'tit Achille (Le) SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P'tit Achille (Le) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P'tit Achille (Le) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P'tit Achille (Le) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P'tit Achille (Le) SPRL, employees, financial statistics.