Octopuss Ice Service

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Octopuss Ice Service
Private companiesMiscellaneous Retail • Octopuss Ice Service

Contactgegevens Octopuss Ice Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Octopuss Ice Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Octopuss Ice Service

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groot-Bijgaardenstraat 70; 1600; Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): 02 395 95 15; 0475 35 95 15 (+32-02 395 95 15; 0475 35 95 15) 02 395 95 15; 0475 35 95 15 (+32-02 395 95 15; 0475 35 95 15)

Fax (fax): 02 395 95 15 (+32-02 395 95 15) 02 395 95 15 (+32-02 395 95 15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Octopuss Ice Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Octopuss Ice Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Octopuss Ice Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Octopuss Ice Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Octopuss Ice Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Octopuss Ice Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Octopuss Ice Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Octopuss Ice Service
Products information Octopuss Ice Service

BTW identificatienummer (tax): BE08572601318
Ondernemingsnummer: 9235900878
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 200,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Octopuss Ice Service zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Octopuss Ice Service
(Get full report from official database of BE for Octopuss Ice Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Octopuss Ice Service
Addition kinds of activities for Octopuss Ice Service

17719903. Vloeren aannemer | Flooring contractor
22529900. Hosiery, nec, nec | Hosiery, nec, nec
30880000. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
38230415. Programmeurs, proces type | Programmers, process type
76992502. Fontein reparatie | Fountain repair

Werken bij Octopuss Ice Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Octopuss Ice Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Octopuss Ice Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Octopuss Ice Service. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • Operated Forwarder (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: t-interim Hoogstraten

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

  • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Octopuss Ice Service in sociale netwerken
Look for responds of Octopuss Ice Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Octopuss Ice Service. Laat een reactie achter voor Octopuss Ice Service. Octopuss Ice Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Octopuss Ice Service. Leave a respond for Octopuss Ice Service. Octopuss Ice Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Octopuss Ice Service op de google maps. Adres en contacten Octopuss Ice Service
Location of Octopuss Ice Service on the google maps. Address and contacts of Octopuss Ice Service

Andere gerelateerde bedrijven als come Octopuss Ice Service Octopuss Ice Service: Fabel SA | Wellekens SPRL | T. STEEGEN | JOHAN BONNY | LUDOVICUS GIJSEN

Other related companies as Octopuss Ice Service: Fabel SA | Wellekens SPRL | T. STEEGEN | JOHAN BONNY | LUDOVICUS GIJSEN

Octopuss Ice Service is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Octopuss Ice Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08572601318. Het bedrijf Octopuss Ice Service bevindt zich op het adres: Groot-Bijgaardenstraat 70; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 200,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Octopuss Ice Service zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Octopuss Ice Service is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Octopuss Ice Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Octopuss Ice Service, openstaande posities, locatie van Octopuss Ice Service op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Octopuss Ice Service is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Octopuss Ice Service, company assigned to the tax number BE08572601318. The company Octopuss Ice Service is located at the address: Groot-Bijgaardenstraat 70; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 200,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Octopuss Ice Service were not found.
The main activity of Octopuss Ice Service is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Octopuss Ice Service is not available. You also can look at reviews of Octopuss Ice Service, open positions, location of Octopuss Ice Service on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Octopuss Ice Service, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Octopuss Ice Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Octopuss Ice Service, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Octopuss Ice Service, employees, financial statistics.