Ney SA

Contactgegevens Ney SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ney SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ney SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Poirier 8; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 010 45 25 74; 010 45 26 00 (+32-010 45 25 74; 010 45 26 00) 010 45 25 74; 010 45 26 00 (+32-010 45 25 74; 010 45 26 00)

Fax (fax): 010 45 31 88 (+32-010 45 31 88) 010 45 31 88 (+32-010 45 31 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ney SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ney SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ney SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ney SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ney SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ney SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ney SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ney SA
Products information Ney SA

BTW identificatienummer (tax): BE07326202392
Ondernemingsnummer: 4990234375
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Ney SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ney SA
(Get full report from official database of BE for Ney SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ney SA
Addition kinds of activities for Ney SA

5146. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
594399. Kantoorartikelen, nec | Stationery stores, nec
14819902. Overbelasting verwijdering, nonmetallic mineralen | Overburden removal, nonmetallic minerals
22620106. Schermafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Screen printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
25119909. Wat niet planken: hout | Whatnot shelves: wood
28699919. Freon | Freon
35310802. Backhoe-gemonteerde, hydraulisch aangedreven bijlagen | Backhoe mounted, hydraulically powered attachments
59990602. Communicatie apparatuur | Communication equipment

Werken bij Ney SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ney SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ney SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ney SA. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

  • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKHOVEN)

    Regio: RIJKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • TAPIJTAFWERKSTER (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VANHOUTTE CARPETS

    Type: Vaste Job

    AFWERKEN VAN AFGEPASTE TAPIJTEN AFBOORDEN VAN TAPIJTEN ROLLEN EN ETIKETTEREN VAN TAPIJTEN

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

Zoek naar antwoorden van Ney SA in sociale netwerken
Look for responds of Ney SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ney SA. Laat een reactie achter voor Ney SA. Ney SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ney SA. Leave a respond for Ney SA. Ney SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ney SA op de google maps. Adres en contacten Ney SA
Location of Ney SA on the google maps. Address and contacts of Ney SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ney SA Ney SA: Bois d'Emeraude SA | ACHIEL BROUX | Transax V.D.B. SPRL | J.J. DEJEMEPPE | Regionale Televisie Regie

Other related companies as Ney SA: Bois d'Emeraude SA | ACHIEL BROUX | Transax V.D.B. SPRL | J.J. DEJEMEPPE | Regionale Televisie Regie

Ney SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ney SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07326202392. Het bedrijf Ney SA bevindt zich op het adres: Rue du Poirier 8; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Ney SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ney SA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ney SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ney SA, openstaande posities, locatie van Ney SA op de kaart.

Ney SA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ney SA, company assigned to the tax number BE07326202392. The company Ney SA is located at the address: Rue du Poirier 8; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Ney SA were not found.
The main activity of Ney SA is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ney SA is not available. You also can look at reviews of Ney SA, open positions, location of Ney SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ney SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ney SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ney SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ney SA, employees, financial statistics.