Nemery & Calmejane sa-nv

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Nemery & Calmejane sa-nv
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Nemery & Calmejane sa-nv

Contactgegevens Nemery & Calmejane sa-nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nemery & Calmejane sa-nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nemery & Calmejane sa-nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Snijbos 2; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Telefoon (phone): 02 502 81 04 (+32-02 502 81 04) 02 502 81 04 (+32-02 502 81 04)

Fax (fax): +32 (60) 515-79-41 +32 (60) 515-79-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nemery & Calmejane sa-nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nemery & Calmejane sa-nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nemery & Calmejane sa-nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nemery & Calmejane sa-nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nemery & Calmejane sa-nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nemery & Calmejane sa-nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nemery & Calmejane sa-nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nemery & Calmejane sa-nv
Products information Nemery & Calmejane sa-nv

BTW identificatienummer (tax): BE06805725097
Ondernemingsnummer: 5507965087
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Nemery & Calmejane sa-nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nemery & Calmejane sa-nv
(Get full report from official database of BE for Nemery & Calmejane sa-nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nemery & Calmejane sa-nv
Addition kinds of activities for Nemery & Calmejane sa-nv

091900. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
262108. Verpakking en verpakking papier | Wrapping and packaging papers
16290303. Tennisbaanconstructie | Tennis court construction
36740000. Halfgeleiders en aanverwante apparaten | Semiconductors and related devices
76992211. Reparatie van de service station apparatuur | Service station equipment repair

Werken bij Nemery & Calmejane sa-nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nemery & Calmejane sa-nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nemery & Calmejane sa-nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nemery & Calmejane sa-nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp in Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudent (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Freelance docent 'basis boekhouden' Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: YOUR HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van Nemery & Calmejane sa-nv in sociale netwerken
Look for responds of Nemery & Calmejane sa-nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nemery & Calmejane sa-nv. Laat een reactie achter voor Nemery & Calmejane sa-nv. Nemery & Calmejane sa-nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nemery & Calmejane sa-nv. Leave a respond for Nemery & Calmejane sa-nv. Nemery & Calmejane sa-nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nemery & Calmejane sa-nv op de google maps. Adres en contacten Nemery & Calmejane sa-nv
Location of Nemery & Calmejane sa-nv on the google maps. Address and contacts of Nemery & Calmejane sa-nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Nemery & Calmejane sa-nv Nemery & Calmejane sa-nv: DE MEYER | ALBERT SERVAIS | D. LE GRELLE | INRA | Denis A

Other related companies as Nemery & Calmejane sa-nv: DE MEYER | ALBERT SERVAIS | D. LE GRELLE | INRA | Denis A

Nemery & Calmejane sa-nv is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nemery & Calmejane sa-nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805725097. Het bedrijf Nemery & Calmejane sa-nv bevindt zich op het adres: Snijbos 2; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 136,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Nemery & Calmejane sa-nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nemery & Calmejane sa-nv is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nemery & Calmejane sa-nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nemery & Calmejane sa-nv, openstaande posities, locatie van Nemery & Calmejane sa-nv op de kaart.

Nemery & Calmejane sa-nv is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nemery & Calmejane sa-nv, company assigned to the tax number BE06805725097. The company Nemery & Calmejane sa-nv is located at the address: Snijbos 2; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 136,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Nemery & Calmejane sa-nv were not found.
The main activity of Nemery & Calmejane sa-nv is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nemery & Calmejane sa-nv is not available. You also can look at reviews of Nemery & Calmejane sa-nv, open positions, location of Nemery & Calmejane sa-nv on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nemery & Calmejane sa-nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nemery & Calmejane sa-nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nemery & Calmejane sa-nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nemery & Calmejane sa-nv, employees, financial statistics.