MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION

Contactgegevens MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ravenstein 26-28; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 39 80; 02 513 27 42; 02 513 79 67 (+32-02 512 39 80; 02 513 27 42; 02 513 79 67) 02 512 39 80; 02 513 27 42; 02 513 79 67 (+32-02 512 39 80; 02 513 27 42; 02 513 79 67)

Fax (fax): 02 513 30 49 (+32-02 513 30 49) 02 513 30 49 (+32-02 513 30 49)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION
Products information MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION

BTW identificatienummer (tax): BE03890502929
Ondernemingsnummer: 2304901123
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 469,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Music publishers

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION
(Get full report from official database of BE for MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION
Addition kinds of activities for MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION

226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
733800. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
07830105. Boomsnijwerk voor openbare gebruikslijnen | Tree trimming services for public utility lines
24350000. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
30699916. Spatels, rubber | Spatulas, rubber
51990600. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases
59991001. Grafstenen, afgewerkt | Gravestones, finished

Werken bij MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Productiearbeider | 3 ploegen| Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Herentals zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders in 3 ploegen. Je werkt in 2 ploegen of vaste nacht. Je bent een onderdeel in het productieproces en staat in voor een vlotte werking van de lijn.

  • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Event Studenten/Hostessen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Als trotse sponsor is Q Jobs op zoek naar 20 studenten voor een super cool event! De KBC Night Run vindt plaats op 20 oktober in Beringen. Voor dit event gaat Q Jobs op zoek naar studenten die op 20/10 instaan voor: - het inschrijven van de deelnemers (17.00 - 20.00; dit is ook op vrijdag 19/10) - bewegwijzering op het parcours (18.00 - 22.30) - seingeving aan de doorsteek plaatsen (18.00 - 22.30) - bevoorrading (19.30 - 22.30) - uitreiking van de medailles (19.30 - 22.30) - hostessenwerk (16.30 - 23.00) - onderhoud toiletten (17.00 - 00.00 en 17.00 - 02.00) Draag jij graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Bijlesgever fysica (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION in sociale netwerken
Look for responds of MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION. Laat een reactie achter voor MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION. MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION. Leave a respond for MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION. MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION op de google maps. Adres en contacten MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION
Location of MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION on the google maps. Address and contacts of MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION

Andere gerelateerde bedrijven als come MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION: AQUASTRA GEVELREINIGING BVBA | DRUKKERIJ R. KESTELOOT | MENUISERIE EUROKITCHEN | Davidhof G | DANNEELS

Other related companies as MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION: AQUASTRA GEVELREINIGING BVBA | DRUKKERIJ R. KESTELOOT | MENUISERIE EUROKITCHEN | Davidhof G | DANNEELS

MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03890502929. Het bedrijf MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION bevindt zich op het adres: Rue Ravenstein 26-28; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 469,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Music publishers.
De hoofdactiviteit van MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION, openstaande posities, locatie van MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION, company assigned to the tax number BE03890502929. The company MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION is located at the address: Rue Ravenstein 26-28; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 469,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Music publishers.
The main activity of MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION is not available. You also can look at reviews of MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION, open positions, location of MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUSIC & INSTRUMENTS DISTRIBUTION, employees, financial statistics.