MODECENTRUM HERRIJGERS NV

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • MODECENTRUM HERRIJGERS NV
Private companiesChemicals and Allied Products • MODECENTRUM HERRIJGERS NV

Contactgegevens MODECENTRUM HERRIJGERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MODECENTRUM HERRIJGERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MODECENTRUM HERRIJGERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kalmthoutse Steenweg 6; 2990; Wuustwezel, België

Telefoon (phone): 03 669 72 72 (+32-03 669 72 72) 03 669 72 72 (+32-03 669 72 72)

Fax (fax): 03 669 71 82 (+32-03 669 71 82) 03 669 71 82 (+32-03 669 71 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MODECENTRUM HERRIJGERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MODECENTRUM HERRIJGERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MODECENTRUM HERRIJGERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MODECENTRUM HERRIJGERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MODECENTRUM HERRIJGERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MODECENTRUM HERRIJGERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MODECENTRUM HERRIJGERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MODECENTRUM HERRIJGERS NV
Products information MODECENTRUM HERRIJGERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08374298095
Ondernemingsnummer: 2285400390
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in MODECENTRUM HERRIJGERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MODECENTRUM HERRIJGERS NV
(Get full report from official database of BE for MODECENTRUM HERRIJGERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MODECENTRUM HERRIJGERS NV
Addition kinds of activities for MODECENTRUM HERRIJGERS NV

275904. Publicatiedruk | Publication printing
491199. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
809999. Gezondheid en geallieerde diensten, nec, nec | Health and allied services, nec, nec
23110303. Politieurs uniformen: gemaakt van aangekochte materialen | Policemen's uniforms: made from purchased materials
26310401. Autobord | Automobile board
28690300. Amines, zuren, zouten, esters | Amines, acids, salts, esters
29110401. Minerale gelei | Mineral jelly
36710202. Electron buizen, industriële | Electron tubes, industrial
50430301. Videocamera's, apparatuur en benodigdheden | Motion picture cameras, equipment, and supplies
73740102. Computer grafische dienst | Computer graphics service

Werken bij MODECENTRUM HERRIJGERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MODECENTRUM HERRIJGERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MODECENTRUM HERRIJGERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MODECENTRUM HERRIJGERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

    Regio: KLEINE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • BAKKER / BANKETBAKKER (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bakken van brood en banket.

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van MODECENTRUM HERRIJGERS NV in sociale netwerken
Look for responds of MODECENTRUM HERRIJGERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MODECENTRUM HERRIJGERS NV. Laat een reactie achter voor MODECENTRUM HERRIJGERS NV. MODECENTRUM HERRIJGERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MODECENTRUM HERRIJGERS NV. Leave a respond for MODECENTRUM HERRIJGERS NV. MODECENTRUM HERRIJGERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MODECENTRUM HERRIJGERS NV op de google maps. Adres en contacten MODECENTRUM HERRIJGERS NV
Location of MODECENTRUM HERRIJGERS NV on the google maps. Address and contacts of MODECENTRUM HERRIJGERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MODECENTRUM HERRIJGERS NV MODECENTRUM HERRIJGERS NV: VANDENPLAS JEAN | GLORIA CONSTRUCT NV | COIFFURE CLARISSE | Vanduffel BVBA | Alle Vloeren Service BVBA

Other related companies as MODECENTRUM HERRIJGERS NV: VANDENPLAS JEAN | GLORIA CONSTRUCT NV | COIFFURE CLARISSE | Vanduffel BVBA | Alle Vloeren Service BVBA

MODECENTRUM HERRIJGERS NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MODECENTRUM HERRIJGERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08374298095. Het bedrijf MODECENTRUM HERRIJGERS NV bevindt zich op het adres: Kalmthoutse Steenweg 6; 2990; Wuustwezel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in MODECENTRUM HERRIJGERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MODECENTRUM HERRIJGERS NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MODECENTRUM HERRIJGERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MODECENTRUM HERRIJGERS NV, openstaande posities, locatie van MODECENTRUM HERRIJGERS NV op de kaart.

MODECENTRUM HERRIJGERS NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MODECENTRUM HERRIJGERS NV, company assigned to the tax number BE08374298095. The company MODECENTRUM HERRIJGERS NV is located at the address: Kalmthoutse Steenweg 6; 2990; Wuustwezel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in MODECENTRUM HERRIJGERS NV were not found.
The main activity of MODECENTRUM HERRIJGERS NV is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MODECENTRUM HERRIJGERS NV is not available. You also can look at reviews of MODECENTRUM HERRIJGERS NV, open positions, location of MODECENTRUM HERRIJGERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MODECENTRUM HERRIJGERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MODECENTRUM HERRIJGERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MODECENTRUM HERRIJGERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MODECENTRUM HERRIJGERS NV, employees, financial statistics.