Miss Sheila

Contactgegevens Miss Sheila: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Miss Sheila: address, phone, fax, email, website, opening hours

Miss Sheila

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maalse Steenweg 421; 8310; Brugge (Sint-Kruis), België

Telefoon (phone): 050 35 22 88 (+32-050 35 22 88) 050 35 22 88 (+32-050 35 22 88)

Fax (fax): +32 (3) 721-53-68 +32 (3) 721-53-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Miss Sheila: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Miss Sheila"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Miss Sheila"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Miss Sheila, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Miss Sheila. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Miss Sheila, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Miss Sheila. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Miss Sheila
Products information Miss Sheila

BTW identificatienummer (tax): BE02292541503
Ondernemingsnummer: 7551422119
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 817,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Clothing - Ladies

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Miss Sheila
(Get full report from official database of BE for Miss Sheila)

Aanvulling soorten activiteiten voor Miss Sheila
Addition kinds of activities for Miss Sheila

3354. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
14119907. Rubble mijnbouw | Rubble mining
26560101. Bekers, papier: gemaakt van gekocht materiaal | Cups, paper: made from purchased material
27590703. Etiketten en afdichtingen: drukwerk, NSK | Labels and seals: printing, nsk
32970101. Baksteen, bauxiet | Brick, bauxite
35450322. Frezen machine bijlagen (machine gereedschap accessoires) | Milling machine attachments (machine tool accessories)
41199904. Spoorwegbaan, behalve amusement of schilderachtig | Cog railway, except amusement or scenic

Werken bij Miss Sheila: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Miss Sheila: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Miss Sheila. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Miss Sheila. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Machinebediener dag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale KMO in Anzegem zijn we op zoek naar machine operatoren. Onze klant staat in voor het bewerken van kleefband. Tot je taken behoren: instellen van de machine adhv parameters kwaliteitscontrole door steekproeven verpakken van goederen en klaarzetten voor verzending klein onderhoud van de machines: schoonmaken

  • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

  • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

  • Zaalmedewerker (flexijob) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Flexijob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

Zoek naar antwoorden van Miss Sheila in sociale netwerken
Look for responds of Miss Sheila in social networks

Lees alle opmerkingen voor Miss Sheila. Laat een reactie achter voor Miss Sheila. Miss Sheila bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Miss Sheila. Leave a respond for Miss Sheila. Miss Sheila on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Miss Sheila op de google maps. Adres en contacten Miss Sheila
Location of Miss Sheila on the google maps. Address and contacts of Miss Sheila

Andere gerelateerde bedrijven als come Miss Sheila Miss Sheila: FORTIS | Plus Grand Lessines (Le) SC | PS. OST BELGIUM | KATHLEEN COEN | GARAGE MOULIN

Other related companies as Miss Sheila: FORTIS | Plus Grand Lessines (Le) SC | PS. OST BELGIUM | KATHLEEN COEN | GARAGE MOULIN

Miss Sheila is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Miss Sheila, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02292541503. Het bedrijf Miss Sheila bevindt zich op het adres: Maalse Steenweg 421; 8310; Brugge (Sint-Kruis). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 817,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Clothing - Ladies.
De hoofdactiviteit van Miss Sheila is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Miss Sheila is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Miss Sheila, openstaande posities, locatie van Miss Sheila op de kaart.

Miss Sheila is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Miss Sheila, company assigned to the tax number BE02292541503. The company Miss Sheila is located at the address: Maalse Steenweg 421; 8310; Brugge (Sint-Kruis). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 817,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Clothing - Ladies.
The main activity of Miss Sheila is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Miss Sheila is not available. You also can look at reviews of Miss Sheila, open positions, location of Miss Sheila on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Miss Sheila, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Miss Sheila, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Miss Sheila, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Miss Sheila, employees, financial statistics.