MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV
Private companiesNondepository Credit Institutions • MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV

Contactgegevens MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albert I laan 29; 8630; Veurne, België

Telefoon (phone): 058 31 41 51 (+32-058 31 41 51) 058 31 41 51 (+32-058 31 41 51)

Fax (fax): 058 31 44 70 (+32-058 31 44 70) 058 31 44 70 (+32-058 31 44 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV
Products information MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV

BTW identificatienummer (tax): BE08116943359
Ondernemingsnummer: 9831634521
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 280,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV
(Get full report from official database of BE for MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV
Addition kinds of activities for MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV

0252. Kip eieren | Chicken eggs
545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
919901. Overheidsadministratie | General government administration
20610103. Inverteer rietsuiker | Invert cane sugar
22419904. Glas smalle stoffen | Glass narrow fabrics
23920605. Matrasbeschermers, behalve rubber | Mattress protectors, except rubber
26790601. Machinerollen, papier toevoegen: gemaakt van aangekocht materiaal | Adding machine rolls, paper: made from purchased material
28790106. Insecticiden, landbouw of huishoudens | Insecticides, agricultural or household
34420000. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
87330201. Archeologische expedities | Archeological expeditions

Werken bij MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Monteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn we op zoek naar een monteur van tijdelijke bouwliften. Bouwliften: goederenliften of personenliften Plaats: bouwwerven, industrie, ... Conitinu op verplaatsing en op de baan

  • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Poetshulp Ramsel V/M (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Poetshulp Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Staden. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

Zoek naar antwoorden van MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV. Laat een reactie achter voor MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV. MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV. Leave a respond for MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV. MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV op de google maps. Adres en contacten MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV
Location of MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV on the google maps. Address and contacts of MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV: EUROP HOTEL NV | Fossoul | VERA MAREELS | MVD ALL PAINTS | DE POST

Other related companies as MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV: EUROP HOTEL NV | Fossoul | VERA MAREELS | MVD ALL PAINTS | DE POST

MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08116943359. Het bedrijf MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV bevindt zich op het adres: Albert I laan 29; 8630; Veurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 280,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV, openstaande posities, locatie van MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV op de kaart.

MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV, company assigned to the tax number BE08116943359. The company MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV is located at the address: Albert I laan 29; 8630; Veurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 280,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV were not found.
The main activity of MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV is not available. You also can look at reviews of MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV, open positions, location of MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELFABRIEK VANDERMEEREN NV, employees, financial statistics.