Medineqs

Contactgegevens Medineqs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Medineqs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Medineqs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Broechemsesteenweg 121E; 2520; Ranst (Emblem), België

Telefoon (phone): 03 488 08 22 (+32-03 488 08 22) 03 488 08 22 (+32-03 488 08 22)

Fax (fax): +32 (53) 641-25-77 +32 (53) 641-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Medineqs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Medineqs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Medineqs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Medineqs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Medineqs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Medineqs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Medineqs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Medineqs
Products information Medineqs

BTW identificatienummer (tax): BE06952392578
Ondernemingsnummer: 5837005615
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 220,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Medineqs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Medineqs
(Get full report from official database of BE for Medineqs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Medineqs
Addition kinds of activities for Medineqs

7533. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
306901. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
394910. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
762300. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
20410107. Granulaire tarwemeel | Granular wheat flour
28619901. Houtskool, behalve geactiveerd | Charcoal, except activated

Werken bij Medineqs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Medineqs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Medineqs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Medineqs. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kander van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • ZAALMEDEWERKER (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

    Type: Vaste Job

    Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

  • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van Medineqs in sociale netwerken
Look for responds of Medineqs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Medineqs. Laat een reactie achter voor Medineqs. Medineqs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Medineqs. Leave a respond for Medineqs. Medineqs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Medineqs op de google maps. Adres en contacten Medineqs
Location of Medineqs on the google maps. Address and contacts of Medineqs

Andere gerelateerde bedrijven als come Medineqs Medineqs: Maes Isabelle | Création Coiffure | YOUNG CHARLY | TAI - PAN | Tondreau Daniel

Other related companies as Medineqs: Maes Isabelle | Création Coiffure | YOUNG CHARLY | TAI - PAN | Tondreau Daniel

Medineqs is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Medineqs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06952392578. Het bedrijf Medineqs bevindt zich op het adres: Broechemsesteenweg 121E; 2520; Ranst (Emblem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 220,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Medineqs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Medineqs is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Medineqs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Medineqs, openstaande posities, locatie van Medineqs op de kaart.

Medineqs is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Medineqs, company assigned to the tax number BE06952392578. The company Medineqs is located at the address: Broechemsesteenweg 121E; 2520; Ranst (Emblem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 220,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Medineqs were not found.
The main activity of Medineqs is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Medineqs is not available. You also can look at reviews of Medineqs, open positions, location of Medineqs on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Medineqs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Medineqs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Medineqs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Medineqs, employees, financial statistics.