MARIJSSE & ZOON ETS BVBA

Contactgegevens MARIJSSE & ZOON ETS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIJSSE & ZOON ETS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIJSSE & ZOON ETS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Poststraat 23; 9860; Oosterzele (Balegem), België

Telefoon (phone): 09 362 65 38; 0475 59 69 14; 0477 21 25 06 (+32-09 362 65 38; 0475 59 69 14; 0477 21 25 06) 09 362 65 38; 0475 59 69 14; 0477 21 25 06 (+32-09 362 65 38; 0475 59 69 14; 0477 21 25 06)

Fax (fax): 09 362 65 38; 09 362 65 45 (+32-09 362 65 38; 09 362 65 45) 09 362 65 38; 09 362 65 45 (+32-09 362 65 38; 09 362 65 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIJSSE & ZOON ETS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIJSSE & ZOON ETS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIJSSE & ZOON ETS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIJSSE & ZOON ETS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIJSSE & ZOON ETS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIJSSE & ZOON ETS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIJSSE & ZOON ETS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIJSSE & ZOON ETS BVBA
Products information MARIJSSE & ZOON ETS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01381500244
Ondernemingsnummer: 7294067382
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Tractors (Agricultural)

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIJSSE & ZOON ETS BVBA
(Get full report from official database of BE for MARIJSSE & ZOON ETS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIJSSE & ZOON ETS BVBA
Addition kinds of activities for MARIJSSE & ZOON ETS BVBA

382904. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
07110000. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
30820000. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
38450112. Gastroscopen, electromedical | Gastroscopes, electromedical
56999908. Kousen: mannen, vrouwen en kinderen | Stockings: men's, women's, and children's
65539903. Begraafplaats vereniging | Cemetery association

Werken bij MARIJSSE & ZOON ETS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIJSSE & ZOON ETS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIJSSE & ZOON ETS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIJSSE & ZOON ETS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • Vivid Resourcing - Lead .NET Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Brussels is looking for a Senior .NET developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role You will take a leading role in a development team. Development and support of application team Deal and risk management - Web API and deal booking   Required Skills A strong background in .NET core Strong knowledge of C# Good understanding of complex systems & business processes Test driven development Should be able to deploy oneself within a multi-functioning team Through knowledge of SQL Knowledge of Cloud technologies - AWS is desirable Knowledge of MongoDB is advantageous Experience working with REST API's would be advantageous Development experience with Angular and Python is a bonus Good knowledge of financial products - Forwards, Swaps, Options is beneficial Must speak at least a professional level of French English is also highly desirable   Details  Location: Brussels    Duration: 12 Months (plus extensions) Start Date: ASAP    If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

Zoek naar antwoorden van MARIJSSE & ZOON ETS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MARIJSSE & ZOON ETS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIJSSE & ZOON ETS BVBA. Laat een reactie achter voor MARIJSSE & ZOON ETS BVBA. MARIJSSE & ZOON ETS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIJSSE & ZOON ETS BVBA. Leave a respond for MARIJSSE & ZOON ETS BVBA. MARIJSSE & ZOON ETS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIJSSE & ZOON ETS BVBA op de google maps. Adres en contacten MARIJSSE & ZOON ETS BVBA
Location of MARIJSSE & ZOON ETS BVBA on the google maps. Address and contacts of MARIJSSE & ZOON ETS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIJSSE & ZOON ETS BVBA MARIJSSE & ZOON ETS BVBA: FLHOUTHANDEL D'HAESELEER BVBA | Sys P | Van Mellaert A | Asobi Interieur BVBA | K.S.G.O.

Other related companies as MARIJSSE & ZOON ETS BVBA: FLHOUTHANDEL D'HAESELEER BVBA | Sys P | Van Mellaert A | Asobi Interieur BVBA | K.S.G.O.

MARIJSSE & ZOON ETS BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIJSSE & ZOON ETS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01381500244. Het bedrijf MARIJSSE & ZOON ETS BVBA bevindt zich op het adres: Poststraat 23; 9860; Oosterzele (Balegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Tractors (Agricultural).
De hoofdactiviteit van MARIJSSE & ZOON ETS BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIJSSE & ZOON ETS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIJSSE & ZOON ETS BVBA, openstaande posities, locatie van MARIJSSE & ZOON ETS BVBA op de kaart.

MARIJSSE & ZOON ETS BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIJSSE & ZOON ETS BVBA, company assigned to the tax number BE01381500244. The company MARIJSSE & ZOON ETS BVBA is located at the address: Poststraat 23; 9860; Oosterzele (Balegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Tractors (Agricultural).
The main activity of MARIJSSE & ZOON ETS BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIJSSE & ZOON ETS BVBA is not available. You also can look at reviews of MARIJSSE & ZOON ETS BVBA, open positions, location of MARIJSSE & ZOON ETS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIJSSE & ZOON ETS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIJSSE & ZOON ETS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIJSSE & ZOON ETS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIJSSE & ZOON ETS BVBA, employees, financial statistics.