M.C. CHAUSSARD SPRL

Contactgegevens M.C. CHAUSSARD SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.C. CHAUSSARD SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.C. CHAUSSARD SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Lac 37; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 647 77 67 (+32-02 647 77 67) 02 647 77 67 (+32-02 647 77 67)

Fax (fax): 02 648 95 62 (+32-02 648 95 62) 02 648 95 62 (+32-02 648 95 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.C. CHAUSSARD SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.C. CHAUSSARD SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.C. CHAUSSARD SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.C. CHAUSSARD SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.C. CHAUSSARD SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.C. CHAUSSARD SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.C. CHAUSSARD SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.C. CHAUSSARD SPRL
Products information M.C. CHAUSSARD SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08135070800
Ondernemingsnummer: 4209381103
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in M.C. CHAUSSARD SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.C. CHAUSSARD SPRL
(Get full report from official database of BE for M.C. CHAUSSARD SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.C. CHAUSSARD SPRL
Addition kinds of activities for M.C. CHAUSSARD SPRL

072200. Gewas oogsten | Crop harvesting
458100. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
14790200. Pyrieten mijnbouw | Pyrites mining
34480108. Zonnekamers, geprefabriceerde metalen | Sunrooms, prefabricated metal
38290303. Niveaus en tapes, opmeting | Levels and tapes, surveying
50319903. Keukenkasten | Kitchen cabinets

Werken bij M.C. CHAUSSARD SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.C. CHAUSSARD SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.C. CHAUSSARD SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.C. CHAUSSARD SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Beheerder Auto | Verzekeringsmaatschappij Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • Koerman (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je laadt en lost bigbags gevuld met actieve kool in een huifwagen. - Je transporteert de huifwagen tussen de 3 verschillende vestigingen van Desotec. - Je kleeft de juiste etiketten op de bigbags

  • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van M.C. CHAUSSARD SPRL in sociale netwerken
Look for responds of M.C. CHAUSSARD SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.C. CHAUSSARD SPRL. Laat een reactie achter voor M.C. CHAUSSARD SPRL. M.C. CHAUSSARD SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.C. CHAUSSARD SPRL. Leave a respond for M.C. CHAUSSARD SPRL. M.C. CHAUSSARD SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.C. CHAUSSARD SPRL op de google maps. Adres en contacten M.C. CHAUSSARD SPRL
Location of M.C. CHAUSSARD SPRL on the google maps. Address and contacts of M.C. CHAUSSARD SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come M.C. CHAUSSARD SPRL M.C. CHAUSSARD SPRL: YVON TIBOR | JEAN ALTDORFER | ANTONIETTA BATTISTA | ETIENNE SCHROIJEN | Euphoria SPRL

Other related companies as M.C. CHAUSSARD SPRL: YVON TIBOR | JEAN ALTDORFER | ANTONIETTA BATTISTA | ETIENNE SCHROIJEN | Euphoria SPRL

M.C. CHAUSSARD SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.C. CHAUSSARD SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08135070800. Het bedrijf M.C. CHAUSSARD SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Lac 37; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in M.C. CHAUSSARD SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.C. CHAUSSARD SPRL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.C. CHAUSSARD SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.C. CHAUSSARD SPRL, openstaande posities, locatie van M.C. CHAUSSARD SPRL op de kaart.

M.C. CHAUSSARD SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.C. CHAUSSARD SPRL, company assigned to the tax number BE08135070800. The company M.C. CHAUSSARD SPRL is located at the address: Rue du Lac 37; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in M.C. CHAUSSARD SPRL were not found.
The main activity of M.C. CHAUSSARD SPRL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M.C. CHAUSSARD SPRL is not available. You also can look at reviews of M.C. CHAUSSARD SPRL, open positions, location of M.C. CHAUSSARD SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.C. CHAUSSARD SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.C. CHAUSSARD SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.C. CHAUSSARD SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.C. CHAUSSARD SPRL, employees, financial statistics.