M T S VERLINDEN BART

Contactgegevens M T S VERLINDEN BART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M T S VERLINDEN BART: address, phone, fax, email, website, opening hours

M T S VERLINDEN BART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTRAAT 101; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52303839 (+32-52303839) 52303839 (+32-52303839)

Fax (fax): +32 (84) 269-30-43 +32 (84) 269-30-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M T S VERLINDEN BART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M T S VERLINDEN BART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M T S VERLINDEN BART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M T S VERLINDEN BART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M T S VERLINDEN BART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M T S VERLINDEN BART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M T S VERLINDEN BART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M T S VERLINDEN BART
Products information M T S VERLINDEN BART

BTW identificatienummer (tax): BE03438690185
Ondernemingsnummer: 9617126464
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in M T S VERLINDEN BART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M T S VERLINDEN BART
(Get full report from official database of BE for M T S VERLINDEN BART)

Aanvulling soorten activiteiten voor M T S VERLINDEN BART
Addition kinds of activities for M T S VERLINDEN BART

08310109. Boomzaden verzamelen | Tree seeds gathering
22530207. Truien en truien jassen, breien | Sweaters and sweater coats, knit
25150204. Kinderbedden, samengesteld | Cot springs, assembled
27549910. Letter, cirkelvormig en vorm: gravure printing | Letter, circular and form: gravure printing
36359902. Elektrische bezem | Electric broom
36950100. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
50510211. Ijzer of staal halffabrikaten | Iron or steel semifinished products
50850108. Drums, nieuw of gereviseerd | Drums, new or reconditioned
80110108. oncoloog | Oncologist

Werken bij M T S VERLINDEN BART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M T S VERLINDEN BART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M T S VERLINDEN BART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M T S VERLINDEN BART. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de Agro-industrie zijn we op zoek naar productie operatoren. - Je staat in voor het bedienen van de productielijnen (menglijn, afzak, wikkelmachine, droger, ..) en stuurt deze bij waar nodig. - Kleine storingen aan de lijn oplossen - Zakken van 25 kg stapellen - Stalen nemen van het eindproduct en deze resultaten registreren - Installatie reingen

  • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

  • Magazijnier / Plaatser signalisatie (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een magazijnier / plaatser signalisatie Plan lezen Magazijnwerk Signalisatie klaarmaken en plaatsen op de werf

  • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

  • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • NAGELSTYLIST/NAGELSTYLISTE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het plaatsen van gelnagels.

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

Zoek naar antwoorden van M T S VERLINDEN BART in sociale netwerken
Look for responds of M T S VERLINDEN BART in social networks

Lees alle opmerkingen voor M T S VERLINDEN BART. Laat een reactie achter voor M T S VERLINDEN BART. M T S VERLINDEN BART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M T S VERLINDEN BART. Leave a respond for M T S VERLINDEN BART. M T S VERLINDEN BART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M T S VERLINDEN BART op de google maps. Adres en contacten M T S VERLINDEN BART
Location of M T S VERLINDEN BART on the google maps. Address and contacts of M T S VERLINDEN BART

Andere gerelateerde bedrijven als come M T S VERLINDEN BART M T S VERLINDEN BART: SPA-FRANCORCHAMPS EVENTS | Glazemakers J | BOUWMATERIALEN DE MUYNCK | Definco | CYRILLE DEMEULEMEESTER

Other related companies as M T S VERLINDEN BART: SPA-FRANCORCHAMPS EVENTS | Glazemakers J | BOUWMATERIALEN DE MUYNCK | Definco | CYRILLE DEMEULEMEESTER

M T S VERLINDEN BART is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M T S VERLINDEN BART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03438690185. Het bedrijf M T S VERLINDEN BART bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTRAAT 101; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in M T S VERLINDEN BART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M T S VERLINDEN BART is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M T S VERLINDEN BART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M T S VERLINDEN BART, openstaande posities, locatie van M T S VERLINDEN BART op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M T S VERLINDEN BART is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is M T S VERLINDEN BART, company assigned to the tax number BE03438690185. The company M T S VERLINDEN BART is located at the address: BRUSSELSESTRAAT 101; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in M T S VERLINDEN BART were not found.
The main activity of M T S VERLINDEN BART is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of M T S VERLINDEN BART is not available. You also can look at reviews of M T S VERLINDEN BART, open positions, location of M T S VERLINDEN BART on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M T S VERLINDEN BART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M T S VERLINDEN BART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M T S VERLINDEN BART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M T S VERLINDEN BART, employees, financial statistics.