Lichtstudio De Schrijver

Contactgegevens Lichtstudio De Schrijver: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lichtstudio De Schrijver: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lichtstudio De Schrijver

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dreefstraat 1; 9400; Ninove, België

Telefoon (phone): 053 21 46 64; 054 33 20 08; 054 33 56 31 (+32-053 21 46 64; 054 33 20 08; 054 33 56 31) 053 21 46 64; 054 33 20 08; 054 33 56 31 (+32-053 21 46 64; 054 33 20 08; 054 33 56 31)

Fax (fax): 054 32 58 31; 054 34 15 84 (+32-054 32 58 31; 054 34 15 84) 054 32 58 31; 054 34 15 84 (+32-054 32 58 31; 054 34 15 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lichtstudio De Schrijver: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lichtstudio De Schrijver"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lichtstudio De Schrijver"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lichtstudio De Schrijver, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lichtstudio De Schrijver. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lichtstudio De Schrijver, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lichtstudio De Schrijver. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lichtstudio De Schrijver
Products information Lichtstudio De Schrijver

BTW identificatienummer (tax): BE02837463378
Ondernemingsnummer: 4088531494
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Lighting fixtures - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lichtstudio De Schrijver
(Get full report from official database of BE for Lichtstudio De Schrijver)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lichtstudio De Schrijver
Addition kinds of activities for Lichtstudio De Schrijver

23410000. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
28910202. Kleefstoffen, kunststof | Adhesives, plastic
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
37310204. Patrouilleboten, gebouw en reparatie | Patrol boats, building and repairing
39610107. Horlogebanden, metalen | Watchbands, base metal

Werken bij Lichtstudio De Schrijver: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lichtstudio De Schrijver: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lichtstudio De Schrijver. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lichtstudio De Schrijver. Looking for open vacancies in other companies

  • Polisbeheerder (auto) | Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Allround technisch medeweker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Allround technisch medewerker Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker Je verzorgt aanpassingen aan schrijnwerk Je installeert huishoudtoestellen en extra's in keukens en badkamers Je installeert water en gastoevoer en elektriciteit Je voorziet zonnepanelen, luifels, fietsendragers, Tv-satellieten,...

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van Lichtstudio De Schrijver in sociale netwerken
Look for responds of Lichtstudio De Schrijver in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lichtstudio De Schrijver. Laat een reactie achter voor Lichtstudio De Schrijver. Lichtstudio De Schrijver bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lichtstudio De Schrijver. Leave a respond for Lichtstudio De Schrijver. Lichtstudio De Schrijver on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lichtstudio De Schrijver op de google maps. Adres en contacten Lichtstudio De Schrijver
Location of Lichtstudio De Schrijver on the google maps. Address and contacts of Lichtstudio De Schrijver

Andere gerelateerde bedrijven als come Lichtstudio De Schrijver Lichtstudio De Schrijver: Fraipont E | Lapraille S | Borms M | Sap Nele | Pappie - David Geens

Other related companies as Lichtstudio De Schrijver: Fraipont E | Lapraille S | Borms M | Sap Nele | Pappie - David Geens

Lichtstudio De Schrijver is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lichtstudio De Schrijver, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02837463378. Het bedrijf Lichtstudio De Schrijver bevindt zich op het adres: Dreefstraat 1; 9400; Ninove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Lighting fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van Lichtstudio De Schrijver is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lichtstudio De Schrijver is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lichtstudio De Schrijver, openstaande posities, locatie van Lichtstudio De Schrijver op de kaart.

Lichtstudio De Schrijver is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lichtstudio De Schrijver, company assigned to the tax number BE02837463378. The company Lichtstudio De Schrijver is located at the address: Dreefstraat 1; 9400; Ninove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Lighting fixtures - Retail.
The main activity of Lichtstudio De Schrijver is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lichtstudio De Schrijver is not available. You also can look at reviews of Lichtstudio De Schrijver, open positions, location of Lichtstudio De Schrijver on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lichtstudio De Schrijver, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lichtstudio De Schrijver, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lichtstudio De Schrijver, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lichtstudio De Schrijver, employees, financial statistics.