JmG. Distribution BVBA

Contactgegevens JmG. Distribution BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JmG. Distribution BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JmG. Distribution BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue M. Roelants 18; 1780; Wemmel, België

Telefoon (phone): 02 460 03 43 (+32-02 460 03 43) 02 460 03 43 (+32-02 460 03 43)

Fax (fax): 02 460 26 19 (+32-02 460 26 19) 02 460 26 19 (+32-02 460 26 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JmG. Distribution BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JmG. Distribution BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JmG. Distribution BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JmG. Distribution BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JmG. Distribution BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JmG. Distribution BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JmG. Distribution BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JmG. Distribution BVBA
Products information JmG. Distribution BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04821868896
Ondernemingsnummer: 3349426269
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 683,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in JmG. Distribution BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JmG. Distribution BVBA
(Get full report from official database of BE for JmG. Distribution BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JmG. Distribution BVBA
Addition kinds of activities for JmG. Distribution BVBA

539999. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec
07510100. Vee diensten | Cattle services
17990208. Isolatie van leidingen en ketels | Insulation of pipes and boilers
20790100. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
34239908. Snijden sterft, behalve metalen snijden | Cutting dies, except metal cutting
50850602. Elektrische gereedschappen | Electric tools

Werken bij JmG. Distribution BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JmG. Distribution BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JmG. Distribution BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JmG. Distribution BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wichelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van JmG. Distribution BVBA in sociale netwerken
Look for responds of JmG. Distribution BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JmG. Distribution BVBA. Laat een reactie achter voor JmG. Distribution BVBA. JmG. Distribution BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JmG. Distribution BVBA. Leave a respond for JmG. Distribution BVBA. JmG. Distribution BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JmG. Distribution BVBA op de google maps. Adres en contacten JmG. Distribution BVBA
Location of JmG. Distribution BVBA on the google maps. Address and contacts of JmG. Distribution BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come JmG. Distribution BVBA JmG. Distribution BVBA: Texpan Retail | VINCENT DE DUYTSCHE | De Berdt Quincaillerie SA | ALBERT DOMS | TRANSMO

Other related companies as JmG. Distribution BVBA: Texpan Retail | VINCENT DE DUYTSCHE | De Berdt Quincaillerie SA | ALBERT DOMS | TRANSMO

JmG. Distribution BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JmG. Distribution BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04821868896. Het bedrijf JmG. Distribution BVBA bevindt zich op het adres: Avenue M. Roelants 18; 1780; Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 683,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in JmG. Distribution BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JmG. Distribution BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JmG. Distribution BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JmG. Distribution BVBA, openstaande posities, locatie van JmG. Distribution BVBA op de kaart.

JmG. Distribution BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JmG. Distribution BVBA, company assigned to the tax number BE04821868896. The company JmG. Distribution BVBA is located at the address: Avenue M. Roelants 18; 1780; Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 683,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in JmG. Distribution BVBA were not found.
The main activity of JmG. Distribution BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JmG. Distribution BVBA is not available. You also can look at reviews of JmG. Distribution BVBA, open positions, location of JmG. Distribution BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JmG. Distribution BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JmG. Distribution BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JmG. Distribution BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JmG. Distribution BVBA, employees, financial statistics.