GOED GEBAKKEN

Contactgegevens GOED GEBAKKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOED GEBAKKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOED GEBAKKEN

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Steenweg 6; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 20 56 84 (+32-015 20 56 84) 015 20 56 84 (+32-015 20 56 84)

Fax (fax): 015 20 56 84 (+32-015 20 56 84) 015 20 56 84 (+32-015 20 56 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOED GEBAKKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOED GEBAKKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOED GEBAKKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOED GEBAKKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOED GEBAKKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOED GEBAKKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOED GEBAKKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOED GEBAKKEN
Products information GOED GEBAKKEN

BTW identificatienummer (tax): BE04295898437
Ondernemingsnummer: 5843597412
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 657,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in GOED GEBAKKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOED GEBAKKEN
(Get full report from official database of BE for GOED GEBAKKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOED GEBAKKEN
Addition kinds of activities for GOED GEBAKKEN

202400. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
602900. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
33410202. Platina groepsmetalen, smelten en raffineren (secundair) | Platinum group metals, smelting and refining (secondary)
36259907. Elektrische besturing en controle accessoires, industriële | Electric controls and control accessories, industrial
60369902. Staat spaarbanken, niet federaal gecharterd | State savings banks, not federally chartered
60999900. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec
63240000. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans

Werken bij GOED GEBAKKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOED GEBAKKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOED GEBAKKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOED GEBAKKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek verantwoordelijke | Duits - Engels - Frans | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Neem jij graag de leiding en zorg jij er steeds voor dat alles volgens plan verloopt? Heb jij daarbovenop ook een probleemoplossende ingesteldheid en een grondige kennis van Excel? Wij hebben de ideale job voor jou ! Onze klant, een sterk groeiende en dynamische onderneming gelegen te Genk, is momenteel op zoek naar een logistiek verantwoordelijke om de leiding te nemen over een afdeling en ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt. Jouw verantwoordelijkheden: Je verzorgt samen met je collega's de planning van A tot Z; Je neemt klantenbestellingen en retourdocumenten aan en doet de afhandeling hiervan; je regelt transporten op een efficiënte manier; je analyseert klantenbehoeften en biedt oplossingen op maat aan; je ontwikkelt de logistieke strategie en werkt mee aan de toepassing hiervan; je coördineert en leidt de activiteiten van het team; Je rapporteert aan de managing director. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Damme en omstreken (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Damme en omstreken zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • Procesoperator Productie Thermische Centrales (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    De BU GENERATION EUROPE (BU GEN) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de thermische productieactiviteiten van ENGIE in Europa, bestaande uit aardgas-, steenkool-, biomassa- en grootschalige warmtekrachtcentrales. Met zijn 1 600 medewerkers exploiteert deze multidisciplinaire businessunit circa 22 GW op 68 sites in 9 landen (België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk). Onze onderneming is opgedeeld in 4 clusters: Gas Benelux, Gas France & South Europe, Coal en European Maintenance Services (EMS). De functie van Senior Operator Rodenhuize bij de Entiteit Brugge-Gent-Brussel van de Cluster Gas Benelux omvat de volgende taken: De vijf thermische centrales van de entiteit Brugge - Gent - Brussel leveren een perfecte aanvulling op de intermitterende hernieuwbare energieproductie op basis van wind en zon, en ondersteunen op die manier de energietransitie. Onze flexibele gascentrales Herdersbrug en Drogenbos spelen o.a. een essentiële rol in het ondersteunen van de stabiliteit op het transmissienet, zowel in STEG- als in peak-modus, en staan garant voor het snel aanvullen van de elektriciteitsproductie uit wind en zon aan wanneer nodig. De centrale van Rodenhuize is de grootste Belgische biomassacentrale en neemt zo deel in het behalen van de globale doelstelling omtrent CO2-reductie en groene energie. De centrale van Knippegroen zet het hoogovengas van de staalproductie bij een klant om in elektriciteit en de centrale van Schaarbeek zet de warmte van een afvalverbrandingsoven bij een klant om in elektriciteit, en beide centrales dragen zodoende bij aan het nuttig gebruik van de restgassen en restwarmte en ruimer aan de CO2-doelstellingen. Jouw missie je verzekert een veilige, economische en bedrijfszekere uitbating van de installaties, rekening houdend met vergunningen en wettelijke verplichtingen je verzekert een proactieve bediening van en toezicht over de uitrustingen vanuit een controlezaal alsook in de installatie zelf, ten einde te waken over de naleving van de voorschriften en onregelmatigheden op te sporen. Vanuit de controlezaal worden de verschillende centrales van Rodenhuize, Drogenbos en Schaarbeek bestuurd je noteert in een logboek alle handelingen die werden uitgevoerd tijdens de shift en de voornaamste werkingsparameters van de centrale(s) teneinde een precies beeld te geven van de situatie van de installaties je werkt mee met een productieleider aan de veiligstelling van de installaties teneinde de onderhoudsteams hun werk in alle veiligheid te laten uitvoeren je controleert mede met een productieleider de goede en veilige werking van de installaties na interventie van het onderhoudsteam teneinde onregelmatigheden op te sporen alvorens de installatie terug in dienst wordt gesteld je werkt in opdracht van een productieleider en rapporteert aan hem je onderneemt de nodige acties bij incident/ongeval teneinde de veiligheid te garanderen je verricht technisch administratieve taken (opmaken van o.a. procedures, incidentverslagen, testrapporten, dossiers nieuwe installaties) je reageert alert op alarmen en bedrijfsinstructies om schade en onbeschikbaarheden te voorkomen en doet verbeteringsvoorstellen

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

Zoek naar antwoorden van GOED GEBAKKEN in sociale netwerken
Look for responds of GOED GEBAKKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOED GEBAKKEN. Laat een reactie achter voor GOED GEBAKKEN. GOED GEBAKKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOED GEBAKKEN. Leave a respond for GOED GEBAKKEN. GOED GEBAKKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOED GEBAKKEN op de google maps. Adres en contacten GOED GEBAKKEN
Location of GOED GEBAKKEN on the google maps. Address and contacts of GOED GEBAKKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GOED GEBAKKEN GOED GEBAKKEN: NH GENK HOTEL NV | ATMOSPHERE | NICOLAS ROUMANS | LARBOUILLAT CHRISTINE | KBC

Other related companies as GOED GEBAKKEN: NH GENK HOTEL NV | ATMOSPHERE | NICOLAS ROUMANS | LARBOUILLAT CHRISTINE | KBC

GOED GEBAKKEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is GOED GEBAKKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04295898437. Het bedrijf GOED GEBAKKEN bevindt zich op het adres: Steenweg 6; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 657,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in GOED GEBAKKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOED GEBAKKEN is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOED GEBAKKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOED GEBAKKEN, openstaande posities, locatie van GOED GEBAKKEN op de kaart.

GOED GEBAKKEN is a company, that was registered 1986 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is GOED GEBAKKEN, company assigned to the tax number BE04295898437. The company GOED GEBAKKEN is located at the address: Steenweg 6; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 657,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in GOED GEBAKKEN were not found.
The main activity of GOED GEBAKKEN is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GOED GEBAKKEN is not available. You also can look at reviews of GOED GEBAKKEN, open positions, location of GOED GEBAKKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOED GEBAKKEN, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOED GEBAKKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOED GEBAKKEN, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOED GEBAKKEN, employees, financial statistics.