INPACO INDUSTRIE SA

Contactgegevens INPACO INDUSTRIE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INPACO INDUSTRIE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INPACO INDUSTRIE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Praules 6; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux), België

Telefoon (phone): 081 61 62 80 (+32-081 61 62 80) 081 61 62 80 (+32-081 61 62 80)

Fax (fax): 081 61 62 80; 081 61 62 81 (+32-081 61 62 80; 081 61 62 81) 081 61 62 80; 081 61 62 81 (+32-081 61 62 80; 081 61 62 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INPACO INDUSTRIE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INPACO INDUSTRIE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INPACO INDUSTRIE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INPACO INDUSTRIE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INPACO INDUSTRIE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INPACO INDUSTRIE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INPACO INDUSTRIE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INPACO INDUSTRIE SA
Products information INPACO INDUSTRIE SA

BTW identificatienummer (tax): BE01196105957
Ondernemingsnummer: 4248931884
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in INPACO INDUSTRIE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INPACO INDUSTRIE SA
(Get full report from official database of BE for INPACO INDUSTRIE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INPACO INDUSTRIE SA
Addition kinds of activities for INPACO INDUSTRIE SA

209903. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
35230101. Balenpers, boerderij: hooi, stro, katoen, enz. | Balers, farm: hay, straw, cotton, etc.
50830303. Landbouw onderdelen en benodigdheden | Farm equipment parts and supplies
59629900. Merchandising machine operators, nec | Merchandising machine operators, nec
59999910. Elektronische onderdelen en uitrusting | Electronic parts and equipment

Werken bij INPACO INDUSTRIE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INPACO INDUSTRIE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INPACO INDUSTRIE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INPACO INDUSTRIE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • Schrijnwerker (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • Diëtist(e) zelfstandig (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: DELHEYE-DEQUEECKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    voeding- en diëetadvies binnen paramedische groepspraktijk (kine-logo-psychologie) en erkend obesitascentrum

Zoek naar antwoorden van INPACO INDUSTRIE SA in sociale netwerken
Look for responds of INPACO INDUSTRIE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INPACO INDUSTRIE SA. Laat een reactie achter voor INPACO INDUSTRIE SA. INPACO INDUSTRIE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INPACO INDUSTRIE SA. Leave a respond for INPACO INDUSTRIE SA. INPACO INDUSTRIE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INPACO INDUSTRIE SA op de google maps. Adres en contacten INPACO INDUSTRIE SA
Location of INPACO INDUSTRIE SA on the google maps. Address and contacts of INPACO INDUSTRIE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come INPACO INDUSTRIE SA INPACO INDUSTRIE SA: Excelsior | ALE MONS | Katholiek Nieuwsblad | GERARD COOLS | RENSON LANDRECIES-FRANCE SA

Other related companies as INPACO INDUSTRIE SA: Excelsior | ALE MONS | Katholiek Nieuwsblad | GERARD COOLS | RENSON LANDRECIES-FRANCE SA

INPACO INDUSTRIE SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INPACO INDUSTRIE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01196105957. Het bedrijf INPACO INDUSTRIE SA bevindt zich op het adres: Rue des Praules 6; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 109,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in INPACO INDUSTRIE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INPACO INDUSTRIE SA is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INPACO INDUSTRIE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INPACO INDUSTRIE SA, openstaande posities, locatie van INPACO INDUSTRIE SA op de kaart.

INPACO INDUSTRIE SA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is INPACO INDUSTRIE SA, company assigned to the tax number BE01196105957. The company INPACO INDUSTRIE SA is located at the address: Rue des Praules 6; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 109,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in INPACO INDUSTRIE SA were not found.
The main activity of INPACO INDUSTRIE SA is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INPACO INDUSTRIE SA is not available. You also can look at reviews of INPACO INDUSTRIE SA, open positions, location of INPACO INDUSTRIE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INPACO INDUSTRIE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INPACO INDUSTRIE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INPACO INDUSTRIE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INPACO INDUSTRIE SA, employees, financial statistics.