IJSFABRIEK STROMBEEK NV

Contactgegevens IJSFABRIEK STROMBEEK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IJSFABRIEK STROMBEEK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

IJSFABRIEK STROMBEEK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Broekstraat 70; 1860; Meise, België

Telefoon (phone): 02 272 41 34; 0800 941 34 (+32-02 272 41 34; 0800 941 34) 02 272 41 34; 0800 941 34 (+32-02 272 41 34; 0800 941 34)

Fax (fax): 02 270 47 19 (+32-02 270 47 19) 02 270 47 19 (+32-02 270 47 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IJSFABRIEK STROMBEEK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IJSFABRIEK STROMBEEK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IJSFABRIEK STROMBEEK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IJSFABRIEK STROMBEEK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IJSFABRIEK STROMBEEK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IJSFABRIEK STROMBEEK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IJSFABRIEK STROMBEEK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IJSFABRIEK STROMBEEK NV
Products information IJSFABRIEK STROMBEEK NV

BTW identificatienummer (tax): BE06885650634
Ondernemingsnummer: 6900756835
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Gas - Industrial; Gas - Medical; Carbonic acid; Soldering & welding - Equipment & Supplies; Oxygen

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IJSFABRIEK STROMBEEK NV
(Get full report from official database of BE for IJSFABRIEK STROMBEEK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor IJSFABRIEK STROMBEEK NV
Addition kinds of activities for IJSFABRIEK STROMBEEK NV

2047. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
078100. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
366999. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
22580201. Doek, warpbrei | Cloth, warp knit
24110206. Palen, hout: onbehandeld | Poles, wood: untreated
28340405. Siroop, farmaceutisch | Syrups, pharmaceutical
31990303. Molenband voor textielfabrieken, leer | Mill strapping for textile mills, leather
35829905. Rugschoonmaak-, droog- of napping machines: commercieel | Rug cleaning, drying, or napping machines: commercial
37219901. Autogiros | Autogiros

Werken bij IJSFABRIEK STROMBEEK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IJSFABRIEK STROMBEEK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IJSFABRIEK STROMBEEK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IJSFABRIEK STROMBEEK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Stockiste M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

  • onderhoudstechnieker (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    herstellen van machines onderhouden van machines reinigen van toestellen

  • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

  • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

  • Poets- en huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tielt-Winge en omgeving

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Poetshulp Studentenjob (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LA MALCONTENTA

    Type: Studentenjob

    Studentenjob, 2 tot 3 maal per week Di, vrij, zat, zon van 9u tot 11u (op zondag 3 uren evt later te presteren) Dagelijkse opkuis zaal en keuken restaurant La Malcontenta (stofzuigen, dweilen, tafels,...) aan de hand van kuisplan: Zaal verluchten - verwarming checken Asbakken vooraan -terras legen – evt peuken verwijderen (voordeur / terras) Bar schoonmaken - pompbakken reinigen (afwas mag blijven staan) Keuken bar schoonmaken - stofzuigen – dweilen (handdoekjes keuken) Tafels stoelen zaal schoonmaken Vloer zaal stofzuigen – dweilen WC afval verzamelen (ook blauwe hygiënische vuilbakjes) WC’s reinigen + spiegel Indien nodig: tafels terras + vloer terras Afval verzamelen en in container Wasmachine - droogkast checken Dampkap, friteuses reinigen + in het extra uur taken verrichten van kuisplan en aanduiden op schema

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

Zoek naar antwoorden van IJSFABRIEK STROMBEEK NV in sociale netwerken
Look for responds of IJSFABRIEK STROMBEEK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor IJSFABRIEK STROMBEEK NV. Laat een reactie achter voor IJSFABRIEK STROMBEEK NV. IJSFABRIEK STROMBEEK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IJSFABRIEK STROMBEEK NV. Leave a respond for IJSFABRIEK STROMBEEK NV. IJSFABRIEK STROMBEEK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IJSFABRIEK STROMBEEK NV op de google maps. Adres en contacten IJSFABRIEK STROMBEEK NV
Location of IJSFABRIEK STROMBEEK NV on the google maps. Address and contacts of IJSFABRIEK STROMBEEK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come IJSFABRIEK STROMBEEK NV IJSFABRIEK STROMBEEK NV: SAPIENS BELGIUM NV-SA | DAMIT JEAN & FILS | Pety B | HOME SERVICE WAAS | O.C.M.W.

Other related companies as IJSFABRIEK STROMBEEK NV: SAPIENS BELGIUM NV-SA | DAMIT JEAN & FILS | Pety B | HOME SERVICE WAAS | O.C.M.W.

IJSFABRIEK STROMBEEK NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IJSFABRIEK STROMBEEK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06885650634. Het bedrijf IJSFABRIEK STROMBEEK NV bevindt zich op het adres: Broekstraat 70; 1860; Meise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 839,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Gas - Industrial; Gas - Medical; Carbonic acid; Soldering & welding - Equipment & Supplies; Oxygen.
De hoofdactiviteit van IJSFABRIEK STROMBEEK NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IJSFABRIEK STROMBEEK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IJSFABRIEK STROMBEEK NV, openstaande posities, locatie van IJSFABRIEK STROMBEEK NV op de kaart.

IJSFABRIEK STROMBEEK NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is IJSFABRIEK STROMBEEK NV, company assigned to the tax number BE06885650634. The company IJSFABRIEK STROMBEEK NV is located at the address: Broekstraat 70; 1860; Meise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 839,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Gas - Industrial; Gas - Medical; Carbonic acid; Soldering & welding - Equipment & Supplies; Oxygen.
The main activity of IJSFABRIEK STROMBEEK NV is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IJSFABRIEK STROMBEEK NV is not available. You also can look at reviews of IJSFABRIEK STROMBEEK NV, open positions, location of IJSFABRIEK STROMBEEK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IJSFABRIEK STROMBEEK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IJSFABRIEK STROMBEEK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IJSFABRIEK STROMBEEK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IJSFABRIEK STROMBEEK NV, employees, financial statistics.