IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV

Contactgegevens IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Industriel 3; 7780; Comines-Warneton (Comines), België

Telefoon (phone): 056 56 06 70 (+32-056 56 06 70) 056 56 06 70 (+32-056 56 06 70)

Fax (fax): 056 56 06 94 (+32-056 56 06 94) 056 56 06 94 (+32-056 56 06 94)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV
Products information IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE06855987548
Ondernemingsnummer: 1373535156
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 669,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Technical textiles

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV
(Get full report from official database of BE for IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV
Addition kinds of activities for IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV

912104. Wetgevende instanties, niveau van overheid | Legislative bodies, level of government
35450324. Rotatie tafels | Rotary tables
35999915. Zandraadsels (handzeef- of screeningsapparaat) | Sand riddles (hand sifting or screening apparatus)
36340000. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
37280106. Empennage (staart) assemblies en onderdelen, vliegtuigen | Empennage (tail) assemblies and parts, aircraft
39149905. Holgware, NSK | Hollowware, nsk
45810200. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services

Werken bij IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Lasser/monteur (M/V) (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Lassers/monteurs- West-Vlaanderen o Takenpakket Opstellen, plaatsen en definitieve montage van allerhande constructies

  • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Geraardsbergen (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. In het station van Geraardsbergen is net een gloednieuwe Hubiz-supermarkt geopend. Er worden verse belegde broodjes ter plaatse bereid.  Meer info over Hubiz, klik hier. Plaats tewerkstelling Stationsplein, 9500 Geraardsbergen Openingsuren Van maandag tot vrijdag van 5u tot 18u30, op zaterdag van 9u tot 14u, op zondag is deze winkel gesloten. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • klinisch psycholoog optie kinderen en jongeren of orthopedagoog (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Groepspraktijk Eclips

    Type: Zelfstandige activiteit

    Coaching, begeleiding en psychotherapie bij kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en hun ouders. Indien je interesse hebt, zijn er ook mogelijkheden op het vlak van psychodiagnostiek.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

    Regio: KANNE

    Bedrijf: SMETS

    Type: Flexijob

    Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

Zoek naar antwoorden van IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV in sociale netwerken
Look for responds of IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV. Laat een reactie achter voor IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV. IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV. Leave a respond for IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV. IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV op de google maps. Adres en contacten IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV
Location of IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV on the google maps. Address and contacts of IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV: OP DE BEECK INTERIERURS | Paris Coiffure | BUREAU JARA | SCHILTRONICS | FABRICE ANCIAUX

Other related companies as IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV: OP DE BEECK INTERIERURS | Paris Coiffure | BUREAU JARA | SCHILTRONICS | FABRICE ANCIAUX

IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06855987548. Het bedrijf IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV bevindt zich op het adres: Boulevard Industriel 3; 7780; Comines-Warneton (Comines). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 669,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Technical textiles.
De hoofdactiviteit van IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV, openstaande posities, locatie van IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV, company assigned to the tax number BE06855987548. The company IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV is located at the address: Boulevard Industriel 3; 7780; Comines-Warneton (Comines). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 669,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Technical textiles.
The main activity of IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV is not available. You also can look at reviews of IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV, open positions, location of IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV, employees, financial statistics.