HENKEL BELGIUM NV-SA

Contactgegevens HENKEL BELGIUM NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENKEL BELGIUM NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENKEL BELGIUM NV-SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Port 16; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 421 27 11; 02 421 27 32; 02 421 29 99; 0800 151 73 (+32-02 421 27 11; 02 421 27 32; 02 421 29 99; 0800 151 73) 02 421 27 11; 02 421 27 32; 02 421 29 99; 0800 151 73 (+32-02 421 27 11; 02 421 27 32; 02 421 29 99; 0800 151 73)

Fax (fax): 016 24 08 74 (+32-016 24 08 74) 016 24 08 74 (+32-016 24 08 74)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENKEL BELGIUM NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENKEL BELGIUM NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENKEL BELGIUM NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENKEL BELGIUM NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENKEL BELGIUM NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENKEL BELGIUM NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENKEL BELGIUM NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENKEL BELGIUM NV-SA
Products information HENKEL BELGIUM NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE04777923583
Ondernemingsnummer: 1160949707
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 817,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Glues; Surface treatment

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENKEL BELGIUM NV-SA
(Get full report from official database of BE for HENKEL BELGIUM NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENKEL BELGIUM NV-SA
Addition kinds of activities for HENKEL BELGIUM NV-SA

737599. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec
24529902. Log cabines, geprefabriceerde, hout | Log cabins, prefabricated, wood
34910100. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
35110204. Stoomgouverneurs | Steam governors
38420405. Baarmoederhalsbanden | Cervical collars
38430207. Lijm, tandheelkunde | Glue, dental
39440315. Spoorwegmodellen: speelgoed en hobby | Railroad models: toy and hobby
82229902. Junior college | Junior college
86610126. Gereformeerde kerk | Reformed church
95120404. Land-, minerale- en wildlife conservation, lokale overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, local government

Werken bij HENKEL BELGIUM NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENKEL BELGIUM NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENKEL BELGIUM NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENKEL BELGIUM NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • Reachtruckchauffeur (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Samen met je collega's zorg je voor een stipte voorbereiding van bestellingen voor de levering van de klanten. Je bent een echte teamplayer en samen met je team zorg je dan ook voor een fijne werkplek. Je zet goederen weg in het magazijn, je rijdt ze bij naar de laadplaatsen, je vult pickplaatsen aan,...

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van HENKEL BELGIUM NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of HENKEL BELGIUM NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENKEL BELGIUM NV-SA. Laat een reactie achter voor HENKEL BELGIUM NV-SA. HENKEL BELGIUM NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENKEL BELGIUM NV-SA. Leave a respond for HENKEL BELGIUM NV-SA. HENKEL BELGIUM NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENKEL BELGIUM NV-SA op de google maps. Adres en contacten HENKEL BELGIUM NV-SA
Location of HENKEL BELGIUM NV-SA on the google maps. Address and contacts of HENKEL BELGIUM NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come HENKEL BELGIUM NV-SA HENKEL BELGIUM NV-SA: HONEYWELL SA | KBC | ANDRE LAMBREGTS | TRANSPORT LENAERTS | Yummy art direction & design

Other related companies as HENKEL BELGIUM NV-SA: HONEYWELL SA | KBC | ANDRE LAMBREGTS | TRANSPORT LENAERTS | Yummy art direction & design

HENKEL BELGIUM NV-SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENKEL BELGIUM NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04777923583. Het bedrijf HENKEL BELGIUM NV-SA bevindt zich op het adres: Avenue du Port 16; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 817,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Glues; Surface treatment.
De hoofdactiviteit van HENKEL BELGIUM NV-SA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENKEL BELGIUM NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENKEL BELGIUM NV-SA, openstaande posities, locatie van HENKEL BELGIUM NV-SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HENKEL BELGIUM NV-SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENKEL BELGIUM NV-SA, company assigned to the tax number BE04777923583. The company HENKEL BELGIUM NV-SA is located at the address: Avenue du Port 16; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 817,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Glues; Surface treatment.
The main activity of HENKEL BELGIUM NV-SA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HENKEL BELGIUM NV-SA is not available. You also can look at reviews of HENKEL BELGIUM NV-SA, open positions, location of HENKEL BELGIUM NV-SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENKEL BELGIUM NV-SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENKEL BELGIUM NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENKEL BELGIUM NV-SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENKEL BELGIUM NV-SA, employees, financial statistics.