HISFA ISOLATIEFABRIEK NV

Contactgegevens HISFA ISOLATIEFABRIEK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HISFA ISOLATIEFABRIEK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HISFA ISOLATIEFABRIEK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark 18 2235 Hulshout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-22-52-00 32-15-22-52-00

Fax (fax): 32-15-22-52-09 32-15-22-52-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HISFA ISOLATIEFABRIEK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HISFA ISOLATIEFABRIEK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HISFA ISOLATIEFABRIEK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HISFA ISOLATIEFABRIEK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HISFA ISOLATIEFABRIEK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HISFA ISOLATIEFABRIEK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HISFA ISOLATIEFABRIEK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HISFA ISOLATIEFABRIEK NV
Products information HISFA ISOLATIEFABRIEK NV

BTW identificatienummer (tax): BE02826202392
Ondernemingsnummer: 9490234375
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HISFA ISOLATIEFABRIEK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - industrial machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HISFA ISOLATIEFABRIEK NV
(Get full report from official database of BE for HISFA ISOLATIEFABRIEK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HISFA ISOLATIEFABRIEK NV
Addition kinds of activities for HISFA ISOLATIEFABRIEK NV

4412. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
179199. Structurele stalen erectie, nec | Structural steel erection, nec
24260000. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
25140400. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
83999906. Gezondheidssysteem agentschap | Health systems agency

Werken bij HISFA ISOLATIEFABRIEK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HISFA ISOLATIEFABRIEK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HISFA ISOLATIEFABRIEK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HISFA ISOLATIEFABRIEK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • Dakwerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een dakwerker.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • Verpleegkundige dagdienst met optie vast werk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HEYDEVELD

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zorg van onze bewoners binnen ons woonzorgcentrum.

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van HISFA ISOLATIEFABRIEK NV in sociale netwerken
Look for responds of HISFA ISOLATIEFABRIEK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HISFA ISOLATIEFABRIEK NV. Laat een reactie achter voor HISFA ISOLATIEFABRIEK NV. HISFA ISOLATIEFABRIEK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HISFA ISOLATIEFABRIEK NV. Leave a respond for HISFA ISOLATIEFABRIEK NV. HISFA ISOLATIEFABRIEK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HISFA ISOLATIEFABRIEK NV op de google maps. Adres en contacten HISFA ISOLATIEFABRIEK NV
Location of HISFA ISOLATIEFABRIEK NV on the google maps. Address and contacts of HISFA ISOLATIEFABRIEK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HISFA ISOLATIEFABRIEK NV HISFA ISOLATIEFABRIEK NV: FLCOMMON MARKET MEAT COMPANY NV | Dessart H | VEDIOR INTERIM | CRAME | BAKKERIJMUSEUM

Other related companies as HISFA ISOLATIEFABRIEK NV: FLCOMMON MARKET MEAT COMPANY NV | Dessart H | VEDIOR INTERIM | CRAME | BAKKERIJMUSEUM

HISFA ISOLATIEFABRIEK NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HISFA ISOLATIEFABRIEK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02826202392. Het bedrijf HISFA ISOLATIEFABRIEK NV bevindt zich op het adres: Industriepark 18 2235 Hulshout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastics - industrial machinery and equipment. Producten gemaakt in HISFA ISOLATIEFABRIEK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HISFA ISOLATIEFABRIEK NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HISFA ISOLATIEFABRIEK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HISFA ISOLATIEFABRIEK NV, openstaande posities, locatie van HISFA ISOLATIEFABRIEK NV op de kaart.

HISFA ISOLATIEFABRIEK NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HISFA ISOLATIEFABRIEK NV, company assigned to the tax number BE02826202392. The company HISFA ISOLATIEFABRIEK NV is located at the address: Industriepark 18 2235 Hulshout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastics - industrial machinery and equipment. Products created in HISFA ISOLATIEFABRIEK NV were not found.
The main activity of HISFA ISOLATIEFABRIEK NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HISFA ISOLATIEFABRIEK NV is not available. You also can look at reviews of HISFA ISOLATIEFABRIEK NV, open positions, location of HISFA ISOLATIEFABRIEK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HISFA ISOLATIEFABRIEK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HISFA ISOLATIEFABRIEK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HISFA ISOLATIEFABRIEK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HISFA ISOLATIEFABRIEK NV, employees, financial statistics.