Gheury Sprl

Contactgegevens Gheury Sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gheury Sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gheury Sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Theysses 1 4218 Couthuin, België

Telefoon (phone): 085.71 10 88 (+32-085.71 10 88) 085.71 10 88 (+32-085.71 10 88)

Fax (fax): 085.71 34 26 (+32-085.71 34 26) 085.71 34 26 (+32-085.71 34 26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gheury Sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gheury Sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gheury Sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gheury Sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gheury Sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gheury Sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gheury Sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gheury Sprl
Products information Gheury Sprl

BTW identificatienummer (tax): BE08987335205
Ondernemingsnummer: 8514648437
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Cable clamps; Cables for industrial electronics; Cables with integrated switches; Capacitors for power electronics; Electric installation materials; Fans,blowers; Fasteners of metal and plastic; Furniture castors; Glass for the lighting industry; Lighting fixtures; Motor condensers; Moulded rubber products and parts; Neon lighting accessories; Operating elements (turning knobs,grips,handles,handwheels,cranks,ball handles,star knobs,control grips and knobs,ball grips,cross knobs); Resistors,electrical; Signalling lamps (illuminants); Switches for electronic use; Switchgear; Temperature sensors; Thermometers; Thermostats; Wiring switches

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gheury Sprl
(Get full report from official database of BE for Gheury Sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gheury Sprl
Addition kinds of activities for Gheury Sprl

07510102. Verbeteringsdiensten voor de zuivelfabriek | Dairy herd improvement association services
22580202. Stofafwerking, kettingbrei | Fabric finishing, warp knit
35470210. Rechte machines (machines voor walsbouwmachines) | Straightening machinery (rolling mill equipment)
39490600. Watersportartikelen | Water sports equipment
50740300. Loodgieterswerk en benodigdheden | Plumbing fittings and supplies
56990202. Pruiken, toupees en wiglets | Wigs, toupees, and wiglets
59329905. Records, tweedehands | Records, secondhand
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment
59991001. Grafstenen, afgewerkt | Gravestones, finished
83510000. Kinderopvangdiensten | Child day care services

Werken bij Gheury Sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gheury Sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gheury Sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gheury Sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Roaming Coordinator Telenet - tijdelijke opdracht (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling in Woluwe zoeken wij zeer dringend een Roaming Coordinantor! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 3 maanden. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten met onze externe partners in het buiteland met betrekking tot roaming. Je focus zal liggen op berekingen maken en kijken of onze partners de behaalde doelstellingen hebben gehaald. Zowel schriftelijk als mondeling zal je in contact staan met hen.

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • WERKVOORBEREIDER REGIO BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar WERKVOORBEREIDER die het team kan versterken! ➘ Door de verscheidenheid in het type projecten die onze klant uitvoeren, kan je in dit bedrijf jezelf en je talenten verder ontplooien. ➘ Samen met de werfleider werkt de werkvoorbereider het dossier technisch uit. ➘ Je staat in contact met onze klanten, leveranciers, werfleiders en de installateurs van de werf.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Werken als huishoudhulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • STUDENT(E) BONGO SHOP KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel in centrum Kortrijk (Shopping Center K) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

Zoek naar antwoorden van Gheury Sprl in sociale netwerken
Look for responds of Gheury Sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gheury Sprl. Laat een reactie achter voor Gheury Sprl. Gheury Sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gheury Sprl. Leave a respond for Gheury Sprl. Gheury Sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gheury Sprl op de google maps. Adres en contacten Gheury Sprl
Location of Gheury Sprl on the google maps. Address and contacts of Gheury Sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Gheury Sprl Gheury Sprl: BRASSERIE DUBUISSON | DIERICKX | PASCAL FALAISE | Vantieghem Eric NV | Wera J

Other related companies as Gheury Sprl: BRASSERIE DUBUISSON | DIERICKX | PASCAL FALAISE | Vantieghem Eric NV | Wera J

Gheury Sprl is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gheury Sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08987335205. Het bedrijf Gheury Sprl bevindt zich op het adres: Rue Theysses 1 4218 Couthuin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 189,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Cable clamps; Cables for industrial electronics; Cables with integrated switches; Capacitors for power electronics; Electric installation materials; Fans,blowers; Fasteners of metal and plastic; Furniture castors; Glass for the lighting industry; Lighting fixtures; Motor condensers; Moulded rubber products and parts; Neon lighting accessories; Operating elements (turning knobs,grips,handles,handwheels,cranks,ball handles,star knobs,control grips and knobs,ball grips,cross knobs); Resistors,electrical; Signalling lamps (illuminants); Switches for electronic use; Switchgear; Temperature sensors; Thermometers; Thermostats; Wiring switches.
De hoofdactiviteit van Gheury Sprl is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gheury Sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gheury Sprl, openstaande posities, locatie van Gheury Sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gheury Sprl is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gheury Sprl, company assigned to the tax number BE08987335205. The company Gheury Sprl is located at the address: Rue Theysses 1 4218 Couthuin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 189,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Cable clamps; Cables for industrial electronics; Cables with integrated switches; Capacitors for power electronics; Electric installation materials; Fans,blowers; Fasteners of metal and plastic; Furniture castors; Glass for the lighting industry; Lighting fixtures; Motor condensers; Moulded rubber products and parts; Neon lighting accessories; Operating elements (turning knobs,grips,handles,handwheels,cranks,ball handles,star knobs,control grips and knobs,ball grips,cross knobs); Resistors,electrical; Signalling lamps (illuminants); Switches for electronic use; Switchgear; Temperature sensors; Thermometers; Thermostats; Wiring switches.
The main activity of Gheury Sprl is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gheury Sprl is not available. You also can look at reviews of Gheury Sprl, open positions, location of Gheury Sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gheury Sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gheury Sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gheury Sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gheury Sprl, employees, financial statistics.