GENGOU C

Contactgegevens GENGOU C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENGOU C: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENGOU C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Regnier-Poncelet 27; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 0476 29 51 47 (+32-0476 29 51 47) 0476 29 51 47 (+32-0476 29 51 47)

Fax (fax): 04 338 35 51 (+32-04 338 35 51) 04 338 35 51 (+32-04 338 35 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENGOU C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENGOU C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENGOU C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENGOU C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENGOU C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENGOU C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENGOU C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENGOU C
Products information GENGOU C

BTW identificatienummer (tax): BE05105865478
Ondernemingsnummer: 8267456054
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 249,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Carpenters

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENGOU C
(Get full report from official database of BE for GENGOU C)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENGOU C
Addition kinds of activities for GENGOU C

228104. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
36439903. Lightning arrestors en spoelen | Lightning arrestors and coils
37319906. Onderwaterboten, bemande of onbemande | Submersible marine robots, manned or unmanned
38290503. Geiger tellers | Geiger counters
39440317. Structurele speelgoed sets | Structural toy sets
39960000. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
51499909. Apparatuur en benodigdheden van wijnmakers | Wine makers' equipment and supplies
73119901. Adverteren consultant | Advertising consultant
73891401. Keurders, behalve onroerend goed | Appraisers, except real estate

Werken bij GENGOU C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENGOU C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENGOU C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENGOU C. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • Gepassioneerde elektriciens/fiberlassers! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een dynamisch en sterk groeiend bedrijf, gespecialiseerd in oa. het plaatsen van elektrotechnische installaties (bv. op vliegvelden en spoorwegen), zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die als elektricien/fiberlasser hun leuk team willen komen versterken! Zowel binnen- als buitenwerk: Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Takenpakket : Plaatsen van glasvezelkabels ( langs de sporten, in stations, etc ) Blazen van glasvezelkabels Plaatsen van kasten en uitrusting Laswerk van glasvezelkabels Uitvoeren van OTDR metingen ( metingen van verlies op kabel )

  • Huishoudhulp in Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio As (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio As en omgeving

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Ardooie-Tielt-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • RESERVE schoonmaak regio Aalter 2018 (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalter zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van GENGOU C in sociale netwerken
Look for responds of GENGOU C in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENGOU C. Laat een reactie achter voor GENGOU C. GENGOU C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENGOU C. Leave a respond for GENGOU C. GENGOU C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENGOU C op de google maps. Adres en contacten GENGOU C
Location of GENGOU C on the google maps. Address and contacts of GENGOU C

Andere gerelateerde bedrijven als come GENGOU C GENGOU C: KAPSALON SOFIE | SPILLIER TRUCK SERVICE | EXTRAZONE WESTLAND | MAISON GRENADINE | Salmon Paul

Other related companies as GENGOU C: KAPSALON SOFIE | SPILLIER TRUCK SERVICE | EXTRAZONE WESTLAND | MAISON GRENADINE | Salmon Paul

GENGOU C is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENGOU C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05105865478. Het bedrijf GENGOU C bevindt zich op het adres: Rue Regnier-Poncelet 27; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 249,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Carpenters.
De hoofdactiviteit van GENGOU C is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENGOU C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENGOU C, openstaande posities, locatie van GENGOU C op de kaart.

GENGOU C is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENGOU C, company assigned to the tax number BE05105865478. The company GENGOU C is located at the address: Rue Regnier-Poncelet 27; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 249,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Carpenters.
The main activity of GENGOU C is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GENGOU C is not available. You also can look at reviews of GENGOU C, open positions, location of GENGOU C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENGOU C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENGOU C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENGOU C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENGOU C, employees, financial statistics.