GENERAL EQUIPMENTS BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • GENERAL EQUIPMENTS BVBA
Private companiesForestry • GENERAL EQUIPMENTS BVBA

Contactgegevens GENERAL EQUIPMENTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENERAL EQUIPMENTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENERAL EQUIPMENTS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lakenmakersstraat 68; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 56 05 17 (+32-015 56 05 17) 015 56 05 17 (+32-015 56 05 17)

Fax (fax): 015 55 43 01 (+32-015 55 43 01) 015 55 43 01 (+32-015 55 43 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENERAL EQUIPMENTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENERAL EQUIPMENTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENERAL EQUIPMENTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENERAL EQUIPMENTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENERAL EQUIPMENTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENERAL EQUIPMENTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENERAL EQUIPMENTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENERAL EQUIPMENTS BVBA
Products information GENERAL EQUIPMENTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07293518066
Ondernemingsnummer: 6400054931
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Hoses (Rubber & plastic)

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENERAL EQUIPMENTS BVBA
(Get full report from official database of BE for GENERAL EQUIPMENTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENERAL EQUIPMENTS BVBA
Addition kinds of activities for GENERAL EQUIPMENTS BVBA

02719903. Mink boerderij | Mink farm
22810204. Modacryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Modacrylic yarn, spun: made from purchased staple
27820500. Bank checkbooks en passbooks | Bank checkbooks and passbooks
39910306. Tandenborstels, behalve elektrisch | Toothbrushes, except electric
59991002. Monumenten, afgemaakt op maat | Monuments, finished to custom order
73899902. Ballonnen, nieuwigheid en speelgoed | Balloons, novelty and toy

Werken bij GENERAL EQUIPMENTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENERAL EQUIPMENTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENERAL EQUIPMENTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENERAL EQUIPMENTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kortenberg, 16 uur per week (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kortenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ATS TECHNICS nv

    Type: Vaste Job

    Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

  • Autotechnieker M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - het stellen van de diagnoses - het uitvoeren van herstellings- en onderhoudswerkzaamheden

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van GENERAL EQUIPMENTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GENERAL EQUIPMENTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENERAL EQUIPMENTS BVBA. Laat een reactie achter voor GENERAL EQUIPMENTS BVBA. GENERAL EQUIPMENTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENERAL EQUIPMENTS BVBA. Leave a respond for GENERAL EQUIPMENTS BVBA. GENERAL EQUIPMENTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENERAL EQUIPMENTS BVBA op de google maps. Adres en contacten GENERAL EQUIPMENTS BVBA
Location of GENERAL EQUIPMENTS BVBA on the google maps. Address and contacts of GENERAL EQUIPMENTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GENERAL EQUIPMENTS BVBA GENERAL EQUIPMENTS BVBA: Klim op ke ('T) | De Vries R | NETTIMMOSPRAY | Verheyden J | ELECTRO VAN CALSTER

Other related companies as GENERAL EQUIPMENTS BVBA: Klim op ke ('T) | De Vries R | NETTIMMOSPRAY | Verheyden J | ELECTRO VAN CALSTER

GENERAL EQUIPMENTS BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENERAL EQUIPMENTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07293518066. Het bedrijf GENERAL EQUIPMENTS BVBA bevindt zich op het adres: Lakenmakersstraat 68; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Hoses (Rubber & plastic).
De hoofdactiviteit van GENERAL EQUIPMENTS BVBA is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENERAL EQUIPMENTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENERAL EQUIPMENTS BVBA, openstaande posities, locatie van GENERAL EQUIPMENTS BVBA op de kaart.

GENERAL EQUIPMENTS BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENERAL EQUIPMENTS BVBA, company assigned to the tax number BE07293518066. The company GENERAL EQUIPMENTS BVBA is located at the address: Lakenmakersstraat 68; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Hoses (Rubber & plastic).
The main activity of GENERAL EQUIPMENTS BVBA is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GENERAL EQUIPMENTS BVBA is not available. You also can look at reviews of GENERAL EQUIPMENTS BVBA, open positions, location of GENERAL EQUIPMENTS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENERAL EQUIPMENTS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENERAL EQUIPMENTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENERAL EQUIPMENTS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENERAL EQUIPMENTS BVBA, employees, financial statistics.