GAF Technische Handelsonderneming

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • GAF Technische Handelsonderneming
Private companiesMiscellaneous Repair Services • GAF Technische Handelsonderneming

Contactgegevens GAF Technische Handelsonderneming: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAF Technische Handelsonderneming: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAF Technische Handelsonderneming

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Secretaris Meyerlei 65; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 644 26 44 (+32-03 644 26 44) 03 644 26 44 (+32-03 644 26 44)

Fax (fax): 03 644 27 08 (+32-03 644 27 08) 03 644 27 08 (+32-03 644 27 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAF Technische Handelsonderneming: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAF Technische Handelsonderneming"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAF Technische Handelsonderneming"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAF Technische Handelsonderneming, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAF Technische Handelsonderneming. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAF Technische Handelsonderneming, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAF Technische Handelsonderneming. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAF Technische Handelsonderneming
Products information GAF Technische Handelsonderneming

BTW identificatienummer (tax): BE06833465576
Ondernemingsnummer: 3176940917
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Humidifiers & dehydrating apparatus; Refrigerating parts

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAF Technische Handelsonderneming
(Get full report from official database of BE for GAF Technische Handelsonderneming)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAF Technische Handelsonderneming
Addition kinds of activities for GAF Technische Handelsonderneming

3625. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
07230107. Houtdrogende diensten | Hay drying services
31310104. Veters, schoenen en laars: leer | Laces, shoe and boot: leather
31990109. richtkeggen | Whipstocks
51690100. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
63110103. Broederlijke beschermende verenigingen | Fraternal protective associations
72180202. Vlam- en hittebestendige kledingvoorziening | Flame and heat resistant clothing supply

Werken bij GAF Technische Handelsonderneming: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAF Technische Handelsonderneming: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAF Technische Handelsonderneming. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAF Technische Handelsonderneming. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudenten schoonmaak 18+ / deeltijds / zomervakantie / regio Geel-Mol (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal kantoorruimten in de regio Mol en Geel zijn wij op zoek naar studenten die willen schoonmaken Je staat in voor het poetsen van refter, bureau's, sanitair en openbare ruimtes

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • Allround technisch medeweker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Allround technisch medewerker Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker Je verzorgt aanpassingen aan schrijnwerk Je installeert huishoudtoestellen en extra's in keukens en badkamers Je installeert water en gastoevoer en elektriciteit Je voorziet zonnepanelen, luifels, fietsendragers, Tv-satellieten,...

  • Overname bankagentschap en verzekeringsmakelaar (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677049-inline.html?cid=Partner_VDAB Connexis Bank & Verzekeringen is een gespecialiseerd selectiekantoor dat zich toelegt op de financiële sector. Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Jouw dagdagelijkse taken omvatten: Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Momenteel vertrouwen wij op enorm veel mond-aan-mondreclame Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor, waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers: je leidt, stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico’s uit het oog te verliezen

Zoek naar antwoorden van GAF Technische Handelsonderneming in sociale netwerken
Look for responds of GAF Technische Handelsonderneming in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAF Technische Handelsonderneming. Laat een reactie achter voor GAF Technische Handelsonderneming. GAF Technische Handelsonderneming bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAF Technische Handelsonderneming. Leave a respond for GAF Technische Handelsonderneming. GAF Technische Handelsonderneming on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAF Technische Handelsonderneming op de google maps. Adres en contacten GAF Technische Handelsonderneming
Location of GAF Technische Handelsonderneming on the google maps. Address and contacts of GAF Technische Handelsonderneming

Andere gerelateerde bedrijven als come GAF Technische Handelsonderneming GAF Technische Handelsonderneming: Sophylek BVBA | Place (Librairie de la ) | T.E.M. | TAXI CLAUDE | Delbarre L

Other related companies as GAF Technische Handelsonderneming: Sophylek BVBA | Place (Librairie de la ) | T.E.M. | TAXI CLAUDE | Delbarre L

GAF Technische Handelsonderneming is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAF Technische Handelsonderneming, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06833465576. Het bedrijf GAF Technische Handelsonderneming bevindt zich op het adres: Secretaris Meyerlei 65; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 347,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Humidifiers & dehydrating apparatus; Refrigerating parts.
De hoofdactiviteit van GAF Technische Handelsonderneming is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAF Technische Handelsonderneming is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAF Technische Handelsonderneming, openstaande posities, locatie van GAF Technische Handelsonderneming op de kaart.

GAF Technische Handelsonderneming is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAF Technische Handelsonderneming, company assigned to the tax number BE06833465576. The company GAF Technische Handelsonderneming is located at the address: Secretaris Meyerlei 65; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 347,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Humidifiers & dehydrating apparatus; Refrigerating parts.
The main activity of GAF Technische Handelsonderneming is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GAF Technische Handelsonderneming is not available. You also can look at reviews of GAF Technische Handelsonderneming, open positions, location of GAF Technische Handelsonderneming on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAF Technische Handelsonderneming, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAF Technische Handelsonderneming, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAF Technische Handelsonderneming, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAF Technische Handelsonderneming, employees, financial statistics.