FONTAINE BEAUVOIS sprl

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • FONTAINE BEAUVOIS sprl
Private companiesBusiness Services • FONTAINE BEAUVOIS sprl

Contactgegevens FONTAINE BEAUVOIS sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FONTAINE BEAUVOIS sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

FONTAINE BEAUVOIS sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 332; 6042; Charleroi (Lodelinsart), België

Telefoon (phone): 071 20 45 40; 071 20 45 64; 071 20 45 65; 071 20 45 68; 071 20 45 70 (+32-071 20 45 40; 071 20 45 64; 071 20 45 65; 071 20 45 68; 071 20 45 70) 071 20 45 40; 071 20 45 64; 071 20 45 65; 071 20 45 68; 071 20 45 70 (+32-071 20 45 40; 071 20 45 64; 071 20 45 65; 071 20 45 68; 071 20 45 70)

Fax (fax): 071 32 35 75 (+32-071 32 35 75) 071 32 35 75 (+32-071 32 35 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FONTAINE BEAUVOIS sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FONTAINE BEAUVOIS sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FONTAINE BEAUVOIS sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FONTAINE BEAUVOIS sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FONTAINE BEAUVOIS sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FONTAINE BEAUVOIS sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FONTAINE BEAUVOIS sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FONTAINE BEAUVOIS sprl
Products information FONTAINE BEAUVOIS sprl

BTW identificatienummer (tax): BE08814300537
Ondernemingsnummer: 3272521972
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 666,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Oriental carpets

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FONTAINE BEAUVOIS sprl
(Get full report from official database of BE for FONTAINE BEAUVOIS sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor FONTAINE BEAUVOIS sprl
Addition kinds of activities for FONTAINE BEAUVOIS sprl

503203. Tegel- en kleiproducten | Tile and clay products
653199. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
24110306. Fineerhout | Veneer logs
24990502. Kurken, fles | Corks, bottle
36510117. Opnamemachines, behalve dicteren en telefoongesprekken | Recording machines, except dictation and telephone answering
37430300. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
50230405. Houten vloer | Wood flooring

Werken bij FONTAINE BEAUVOIS sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FONTAINE BEAUVOIS sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FONTAINE BEAUVOIS sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FONTAINE BEAUVOIS sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • Constructie lasser Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Contructies lassen met de halfautomaat Plan kunnen lezen en interpreteren

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diest – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • Zaalmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Restaurant Jour de fête

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van FONTAINE BEAUVOIS sprl in sociale netwerken
Look for responds of FONTAINE BEAUVOIS sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor FONTAINE BEAUVOIS sprl. Laat een reactie achter voor FONTAINE BEAUVOIS sprl. FONTAINE BEAUVOIS sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FONTAINE BEAUVOIS sprl. Leave a respond for FONTAINE BEAUVOIS sprl. FONTAINE BEAUVOIS sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FONTAINE BEAUVOIS sprl op de google maps. Adres en contacten FONTAINE BEAUVOIS sprl
Location of FONTAINE BEAUVOIS sprl on the google maps. Address and contacts of FONTAINE BEAUVOIS sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come FONTAINE BEAUVOIS sprl FONTAINE BEAUVOIS sprl: SD-SOCIAAL SEKRETARIAAT | Evosys | Schellekens-Javaux Véronique | Dee Dee | Brutus

Other related companies as FONTAINE BEAUVOIS sprl: SD-SOCIAAL SEKRETARIAAT | Evosys | Schellekens-Javaux Véronique | Dee Dee | Brutus

FONTAINE BEAUVOIS sprl is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FONTAINE BEAUVOIS sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08814300537. Het bedrijf FONTAINE BEAUVOIS sprl bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 332; 6042; Charleroi (Lodelinsart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 666,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Oriental carpets.
De hoofdactiviteit van FONTAINE BEAUVOIS sprl is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FONTAINE BEAUVOIS sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FONTAINE BEAUVOIS sprl, openstaande posities, locatie van FONTAINE BEAUVOIS sprl op de kaart.

FONTAINE BEAUVOIS sprl is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FONTAINE BEAUVOIS sprl, company assigned to the tax number BE08814300537. The company FONTAINE BEAUVOIS sprl is located at the address: Chaussée de Bruxelles 332; 6042; Charleroi (Lodelinsart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 666,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Oriental carpets.
The main activity of FONTAINE BEAUVOIS sprl is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FONTAINE BEAUVOIS sprl is not available. You also can look at reviews of FONTAINE BEAUVOIS sprl, open positions, location of FONTAINE BEAUVOIS sprl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FONTAINE BEAUVOIS sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FONTAINE BEAUVOIS sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FONTAINE BEAUVOIS sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FONTAINE BEAUVOIS sprl, employees, financial statistics.