EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA

Contactgegevens EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krommewege 74; 9990; Maldegem, België

Telefoon (phone): 050 71 15 57 (+32-050 71 15 57) 050 71 15 57 (+32-050 71 15 57)

Fax (fax): 050 71 75 22 (+32-050 71 75 22) 050 71 75 22 (+32-050 71 75 22)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA
Products information EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09517425537
Ondernemingsnummer: 2288146972
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 128,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA
(Get full report from official database of BE for EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA
Addition kinds of activities for EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA

24260206. Pendelblokken, hardhout | Shuttle blocks, hardwood
27829901. Blankbooks | Blankbooks
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
47290102. Buskaartjes kantoren | Bus ticket offices
59990203. Opstellen van apparatuur en benodigdheden | Drafting equipment and supplies
75490200. Automotive aanpassingsdiensten, nonfactory basis | Automotive customizing services, nonfactory basis

Werken bij EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

     De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Gemotiveerde Poetshulp (oud-turnhout) via dienstencheques (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student productie kennis Pools | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Als student productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van allerhande productietaken zoals het schillen en versnijden van fruit, het wegen van fruit, inpakken, folie aanbrengen,... opruimen en schoonmaken van de productieruimte telefonisch contact onderhouden met Poolse productiefirma lichte administratie verwerken Je werkt in dagdienst op voormiddagen dat je geen les of andere schoolse verplichtingen hebt.

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • Bijverdienste / FLEXI - Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaruant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA. Laat een reactie achter voor EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA. EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA. Leave a respond for EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA. EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA op de google maps. Adres en contacten EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA
Location of EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA on the google maps. Address and contacts of EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA: FLREED BUISNESS INFORMATION | COPPENS SABINE | JOHAN VYNCKIER | FA. VANDENBROUCKE | De Brauwer Koen

Other related companies as EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA: FLREED BUISNESS INFORMATION | COPPENS SABINE | JOHAN VYNCKIER | FA. VANDENBROUCKE | De Brauwer Koen

EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09517425537. Het bedrijf EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA bevindt zich op het adres: Krommewege 74; 9990; Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 128,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA, openstaande posities, locatie van EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA, company assigned to the tax number BE09517425537. The company EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA is located at the address: Krommewege 74; 9990; Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 128,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA were not found.
The main activity of EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA is not available. You also can look at reviews of EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA, open positions, location of EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPA-TENTEN DE VREEZE BVBA, employees, financial statistics.