Etablissement Demeyere B.V.B.A.

Contactgegevens Etablissement Demeyere B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Etablissement Demeyere B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Etablissement Demeyere B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Breulstraat 48110a 8890 Moorslede, België

Telefoon (phone): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

Fax (fax): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Etablissement Demeyere B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Etablissement Demeyere B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Etablissement Demeyere B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Etablissement Demeyere B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Etablissement Demeyere B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Etablissement Demeyere B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Etablissement Demeyere B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Etablissement Demeyere B.V.B.A.
Products information Etablissement Demeyere B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02218933105
Ondernemingsnummer: 8835723876
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 781,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Flax processing

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Etablissement Demeyere B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Etablissement Demeyere B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Etablissement Demeyere B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Etablissement Demeyere B.V.B.A.

13899915. Pompen van olie- en gasputten | Pumping of oil and gas wells
17959901. Betonbreuk voor straten en snelwegen | Concrete breaking for streets and highways
22980103. Kabel, behalve asbest en draad | Rope, except asbestos and wire
25150300. Slaapmeubilair | Sleep furniture
34659905. Tops, auto: gestempeld metaal | Tops, automobile: stamped metal
35610000. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
38229907. Vlottercontroles, residentiële of commerciele typen | Float controls, residential or commercial types
75210100. Buiten parkeerdiensten | Outdoor parking services
79229902. Concert management service | Concert management service

Werken bij Etablissement Demeyere B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Etablissement Demeyere B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Etablissement Demeyere B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Etablissement Demeyere B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C distributie Wij zoeken een chauffeur C om distributie te doen va ngekoelde voedingswaren vanuit Gent. Er wordt om half 6 gestart met het laden van de vrachtwagen, daarna doe je een ronde om alles bij de klanten te brengen. Je bent het uithangbord van de firma en bent zeer klantvriendelijk, er worden tussen de 6 en 10 stops gedaan per dag, afhankelijk van de route. Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt en eventuele overuren worden onmiddellijk uitbetaald, het standaardloon ligt iets hoger dan €13 per uur.

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • Trapmonteur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties, zijn we op zoek naar een trapmonteur (M/V). - U voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk - Werken in het atelier en op werven

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

  • Huishoudhulp Peer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • Monitor Leerkacht Dans (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: CREABELLE

    Type: Studentenjob

    Heb jij de danskriebels in je? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze zomerstage zoeken wij iemand die onze kids de tijd van zijn leven kan geven. Je leert ze dansmoves aan waar ze niet meer stil van kunnen zitten. Je werkt met kinderen lagere school.

  • Chauffeur CE (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het transport van bouwmaterialen of afvalresten.

Zoek naar antwoorden van Etablissement Demeyere B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Etablissement Demeyere B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Etablissement Demeyere B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Etablissement Demeyere B.V.B.A.. Etablissement Demeyere B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Etablissement Demeyere B.V.B.A.. Leave a respond for Etablissement Demeyere B.V.B.A.. Etablissement Demeyere B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Etablissement Demeyere B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Etablissement Demeyere B.V.B.A.
Location of Etablissement Demeyere B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Etablissement Demeyere B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Etablissement Demeyere B.V.B.A. Etablissement Demeyere B.V.B.A.: MUSIC HOUSE-DE NOYETTE | VAN HOEVELAKEN | ARSOUILLE (FERME DE L') | COIFFURE JOS?E | DECOREFO REYNAERT

Other related companies as Etablissement Demeyere B.V.B.A.: MUSIC HOUSE-DE NOYETTE | VAN HOEVELAKEN | ARSOUILLE (FERME DE L') | COIFFURE JOS?E | DECOREFO REYNAERT

Etablissement Demeyere B.V.B.A. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Etablissement Demeyere B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02218933105. Het bedrijf Etablissement Demeyere B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Breulstraat 48110a 8890 Moorslede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 781,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Flax processing.
De hoofdactiviteit van Etablissement Demeyere B.V.B.A. is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Etablissement Demeyere B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Etablissement Demeyere B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Etablissement Demeyere B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Etablissement Demeyere B.V.B.A. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Etablissement Demeyere B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02218933105. The company Etablissement Demeyere B.V.B.A. is located at the address: Breulstraat 48110a 8890 Moorslede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 781,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Flax processing.
The main activity of Etablissement Demeyere B.V.B.A. is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Etablissement Demeyere B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Etablissement Demeyere B.V.B.A., open positions, location of Etablissement Demeyere B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Etablissement Demeyere B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Etablissement Demeyere B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Etablissement Demeyere B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Etablissement Demeyere B.V.B.A., employees, financial statistics.