Estée Lauder Cosmetics SA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Estée Lauder Cosmetics SA
Private companiesMotion Pictures • Estée Lauder Cosmetics SA

Contactgegevens Estée Lauder Cosmetics SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Estée Lauder Cosmetics SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Estée Lauder Cosmetics SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Woluwedal 26; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Telefoon (phone): 02 716 85 11 (+32-02 716 85 11) 02 716 85 11 (+32-02 716 85 11)

Fax (fax): 02 725 53 70 (+32-02 725 53 70) 02 725 53 70 (+32-02 725 53 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Estée Lauder Cosmetics SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Estée Lauder Cosmetics SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Estée Lauder Cosmetics SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Estée Lauder Cosmetics SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Estée Lauder Cosmetics SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Estée Lauder Cosmetics SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Estée Lauder Cosmetics SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Estée Lauder Cosmetics SA
Products information Estée Lauder Cosmetics SA

BTW identificatienummer (tax): BE04411254882
Ondernemingsnummer: 9338348388
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Estée Lauder Cosmetics SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Estée Lauder Cosmetics SA
(Get full report from official database of BE for Estée Lauder Cosmetics SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Estée Lauder Cosmetics SA
Addition kinds of activities for Estée Lauder Cosmetics SA

01190400. Korengewassen | Cereal crop farms
16110201. Luchthavenbaanbouw | Airport runway construction
28650301. aminoantrachinonkleurstof | Aminoanthraquinone
36249901. Borstelblokken, koolstof of gegoten grafiet | Brush blocks, carbon or molded graphite
50850603. Messen, industrieel | Knives, industrial

Werken bij Estée Lauder Cosmetics SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Estée Lauder Cosmetics SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Estée Lauder Cosmetics SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Estée Lauder Cosmetics SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Administratief bediende / binnendienst (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: TECHNICAS

    Type: Vaste Job

    TECHNICAS BVBA, gevestigd te LONDERZEEL, is fabrikant van containers en allerhande metaalconstructies, waaronder compacteer machines, afvaltransportsystemen en diverse toebehoren. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar (M/V) : Gedreven, all-round bediende voor binnendienst met wisselwerking tussen : ondersteunend orderverwerking : input orders / logistiek / voorraad opvolgen ondersteunend buitendienst : o.a. offertes maken – tel. contact/informeren klant - … (algemeen) administratieve taken

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van Estée Lauder Cosmetics SA in sociale netwerken
Look for responds of Estée Lauder Cosmetics SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Estée Lauder Cosmetics SA. Laat een reactie achter voor Estée Lauder Cosmetics SA. Estée Lauder Cosmetics SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Estée Lauder Cosmetics SA. Leave a respond for Estée Lauder Cosmetics SA. Estée Lauder Cosmetics SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Estée Lauder Cosmetics SA op de google maps. Adres en contacten Estée Lauder Cosmetics SA
Location of Estée Lauder Cosmetics SA on the google maps. Address and contacts of Estée Lauder Cosmetics SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Estée Lauder Cosmetics SA Estée Lauder Cosmetics SA: FLVANOK BVBA | ASLK-CGER Bank | Atelier Informatique | ETIENNE HERIN | FE. EVRARD

Other related companies as Estée Lauder Cosmetics SA: FLVANOK BVBA | ASLK-CGER Bank | Atelier Informatique | ETIENNE HERIN | FE. EVRARD

Estée Lauder Cosmetics SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Estée Lauder Cosmetics SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04411254882. Het bedrijf Estée Lauder Cosmetics SA bevindt zich op het adres: Woluwedal 26; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 606,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Estée Lauder Cosmetics SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Estée Lauder Cosmetics SA is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Estée Lauder Cosmetics SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Estée Lauder Cosmetics SA, openstaande posities, locatie van Estée Lauder Cosmetics SA op de kaart.

Estée Lauder Cosmetics SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Estée Lauder Cosmetics SA, company assigned to the tax number BE04411254882. The company Estée Lauder Cosmetics SA is located at the address: Woluwedal 26; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 606,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Estée Lauder Cosmetics SA were not found.
The main activity of Estée Lauder Cosmetics SA is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Estée Lauder Cosmetics SA is not available. You also can look at reviews of Estée Lauder Cosmetics SA, open positions, location of Estée Lauder Cosmetics SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Estée Lauder Cosmetics SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Estée Lauder Cosmetics SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Estée Lauder Cosmetics SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Estée Lauder Cosmetics SA, employees, financial statistics.