ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.

Contactgegevens ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kontichsesteenweg 25; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 830 00 84; 03 870 12 11; 0496 58 14 64 (+32-03 830 00 84; 03 870 12 11; 0496 58 14 64) 03 830 00 84; 03 870 12 11; 0496 58 14 64 (+32-03 830 00 84; 03 870 12 11; 0496 58 14 64)

Fax (fax): 03 887 12 98; 03 877 08 76 (+32-03 887 12 98; 03 877 08 76) 03 887 12 98; 03 877 08 76 (+32-03 887 12 98; 03 877 08 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.
Products information ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.

BTW identificatienummer (tax): BE05410736083
Ondernemingsnummer: 2075012207
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Electric contractors - Industrial; Access-control (Systems for); Surveillance - Apparatus & systems; Regulating systems; Ship - Electrical service; Ship - Repair & Mainten.; Fittings

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.
(Get full report from official database of BE for ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.
Addition kinds of activities for ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.

329100. Schuurproducten | Abrasive products
399599. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
20649901. Ontbijtstaafjes | Breakfast bars
22820204. Polyesterfilamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Polyester filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
28419905. Zeep: Gegranuleerd, vloeibaar, Taart, Gevlakt of Chip | Soap: granulated, liquid, cake, flaked, or chip
39990101. Stoelen, hydraulische, kapper en schoonheidssalon | Chairs, hydraulic, barber and beauty shop

Werken bij ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. Looking for open vacancies in other companies

  • All round medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een all round medewerker voor de magazijn.

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

  • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

Zoek naar antwoorden van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. in sociale netwerken
Look for responds of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. Laat een reactie achter voor ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. Leave a respond for ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. op de google maps. Adres en contacten ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.
Location of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. on the google maps. Address and contacts of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.

Andere gerelateerde bedrijven als come ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.: CLAUDE POULEUR | Rozebottel (De) | Nagels-Coune Trudo | MAKSES COMPUTER NV | Davidts Verzekeringen

Other related companies as ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.: CLAUDE POULEUR | Rozebottel (De) | Nagels-Coune Trudo | MAKSES COMPUTER NV | Davidts Verzekeringen

ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05410736083. Het bedrijf ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. bevindt zich op het adres: Kontichsesteenweg 25; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 172,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Electric contractors - Industrial; Access-control (Systems for); Surveillance - Apparatus & systems; Regulating systems; Ship - Electrical service; Ship - Repair & Mainten.; Fittings.
De hoofdactiviteit van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., openstaande posities, locatie van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., company assigned to the tax number BE05410736083. The company ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. is located at the address: Kontichsesteenweg 25; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 172,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Electric contractors - Industrial; Access-control (Systems for); Surveillance - Apparatus & systems; Regulating systems; Ship - Electrical service; Ship - Repair & Mainten.; Fittings.
The main activity of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. is not available. You also can look at reviews of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., open positions, location of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., employees, financial statistics.