Elha Cosmetics

Contactgegevens Elha Cosmetics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elha Cosmetics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elha Cosmetics

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Sylvain Dupuis 233 Box 5; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 502 88 45 (+32-02 502 88 45) 02 502 88 45 (+32-02 502 88 45)

Fax (fax): 02 502 55 39 (+32-02 502 55 39) 02 502 55 39 (+32-02 502 55 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elha Cosmetics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elha Cosmetics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elha Cosmetics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elha Cosmetics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elha Cosmetics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elha Cosmetics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elha Cosmetics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elha Cosmetics
Products information Elha Cosmetics

BTW identificatienummer (tax): BE02006347656
Ondernemingsnummer: 5223968505
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Elha Cosmetics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elha Cosmetics
(Get full report from official database of BE for Elha Cosmetics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elha Cosmetics
Addition kinds of activities for Elha Cosmetics

284303. Verwerkende assistenten | Processing assistants
401199. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
20150604. Pluimvee, verwerkt: vers | Poultry, processed: fresh
50330104. Gordelroos, behalve hout | Shingles, except wood
50870400. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
56619903. Laarzen van mannen | Men's boots
62829904. Investeringsonderzoek | Investment research
80990104. Plasmafeer centrum | Plasmapherous center

Werken bij Elha Cosmetics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elha Cosmetics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elha Cosmetics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elha Cosmetics. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend metaalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een laser operator. Je bedient een CNC laser machine en leest programma’s voor de machine in. Wat houdt de job in? - Je controleert of de machine correct snijdt; - Je controleert de stukken op kwaliteit aan de hand van de tekening; - Je interpreteert meetresultaten en op basis daarvan wijzig je de machine instellingen; - Je wisselt de paletten van de machine.

  • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • Jobstudent administratie (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    - klanten te begeleiden vakantie- en jaarverhuur - input briefwisseling en klasseren - ophangen affiches, nemen foto's - opname tellers - controle appartementen na vertrek huurders vakantieverhuur - voorbereiden fiche etalage

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • Industrieel reinigers - RECHTEROEVER (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als industrieel reiniger reinig je industriële gebouwen, installaties, reservoirs, leidingen, voertuigen en schepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel, zoals zuigwagens en gemotoriseerde hogedrukinstallatie. Je onderhoudt deze ook en je verwijdert het afval. De werkzaamheden kunnen bevatten: het doorspuiten van leidingen, reinigen van rioleringen, tanks, industriële installaties van productiebedrijven, … Buchen Industrial Services is een bedrijf 24/24 en 7/7 bereikbaar voor de klanten. Dagelijks variëren de werkuren en wordt een grote flexibiliteit gevraagd om de klanten de nodige service te kunnen bieden. Veiligheid is een grote prioriteit voor Buchen Industrial Services. Als industrieel reiniger pas je de veiligheidsvoorschriften strikt toe en maak je gebruik van de nodige specifieke veiligheidsuitrusting bij de uitvoering van de werken.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

Zoek naar antwoorden van Elha Cosmetics in sociale netwerken
Look for responds of Elha Cosmetics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elha Cosmetics. Laat een reactie achter voor Elha Cosmetics. Elha Cosmetics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elha Cosmetics. Leave a respond for Elha Cosmetics. Elha Cosmetics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elha Cosmetics op de google maps. Adres en contacten Elha Cosmetics
Location of Elha Cosmetics on the google maps. Address and contacts of Elha Cosmetics

Andere gerelateerde bedrijven als come Elha Cosmetics Elha Cosmetics: Incotech BVBA | MARIE-ANNE LEROY | CHRISTEL VAN TROETSEL | JORIS BARBIER | APZO vzw

Other related companies as Elha Cosmetics: Incotech BVBA | MARIE-ANNE LEROY | CHRISTEL VAN TROETSEL | JORIS BARBIER | APZO vzw

Elha Cosmetics is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elha Cosmetics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02006347656. Het bedrijf Elha Cosmetics bevindt zich op het adres: Boulevard Sylvain Dupuis 233 Box 5; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Elha Cosmetics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Elha Cosmetics is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elha Cosmetics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elha Cosmetics, openstaande posities, locatie van Elha Cosmetics op de kaart.

Elha Cosmetics is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elha Cosmetics, company assigned to the tax number BE02006347656. The company Elha Cosmetics is located at the address: Boulevard Sylvain Dupuis 233 Box 5; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Elha Cosmetics were not found.
The main activity of Elha Cosmetics is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Elha Cosmetics is not available. You also can look at reviews of Elha Cosmetics, open positions, location of Elha Cosmetics on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elha Cosmetics, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elha Cosmetics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elha Cosmetics, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elha Cosmetics, employees, financial statistics.