Electrolux Home Products Belgium

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Electrolux Home Products Belgium
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • Electrolux Home Products Belgium

Contactgegevens Electrolux Home Products Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electrolux Home Products Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electrolux Home Products Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergensesteenweg 719; 1502; Halle (Lembeek), België

Telefoon (phone): 02 363 03 11 (+32-02 363 03 11) 02 363 03 11 (+32-02 363 03 11)

Fax (fax): 02 363 03 00 (+32-02 363 03 00) 02 363 03 00 (+32-02 363 03 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electrolux Home Products Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electrolux Home Products Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electrolux Home Products Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electrolux Home Products Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electrolux Home Products Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electrolux Home Products Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electrolux Home Products Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electrolux Home Products Belgium
Products information Electrolux Home Products Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE05974060058
Ondernemingsnummer: 9541046142
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Electrolux Home Products Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electrolux Home Products Belgium
(Get full report from official database of BE for Electrolux Home Products Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electrolux Home Products Belgium
Addition kinds of activities for Electrolux Home Products Belgium

20130202. Ham, gekookt: uit gekocht vlees | Ham, boiled: from purchased meat
27549914. Posters: gravure printing | Posters: gravure printing
34710103. Decoratieve plating en afwerking van gevormde producten | Decorative plating and finishing of formed products
34790102. Graveren sieraden, zilverwerk of metaal | Engraving jewelry, silverware, or metal
34969912. Schappen, gemaakt van aangekochte draad | Shelving, made from purchased wire
51999900. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec

Werken bij Electrolux Home Products Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electrolux Home Products Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electrolux Home Products Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electrolux Home Products Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Productontwikkeling - Technisch R-D medewerker - Product ingenieur met groeimogelijkheden! (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de link tussen de klant en de verschillende afdelingen: aankoop, productie, verkoop,.... Aan de hand van de klantenorders, denk en werk je mee aan een op maat gemaatke oplossing. Je wordt dus betrokken bij het volledige ontwerp- en productieproces: leveranciersinstructies, productie, verbeteringsprocessen,... Je zal de volledige evolutie van ontwerp tot afgewerkt product dus op de voet kunnen volgen en zelf actief richting geven. Je werkt hiervoor niet alleen samen met interne medewerkers en R&D-afdeling, maar doet ook beroep op universiteiten, onderzoekcentra en andere instellingen ifv een optimale innovatie! Je slaagt er met andere woorden in om, via jouw expertise, klantenorders om te zetten naar werkinstructies en - tekeningen voor de productieafdeling. De werkvoorbereiding gebeurt in een bedrijfseigenprogramam waarvoor een interne opleiding is voorzien

  • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van Electrolux Home Products Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Electrolux Home Products Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electrolux Home Products Belgium. Laat een reactie achter voor Electrolux Home Products Belgium. Electrolux Home Products Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electrolux Home Products Belgium. Leave a respond for Electrolux Home Products Belgium. Electrolux Home Products Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electrolux Home Products Belgium op de google maps. Adres en contacten Electrolux Home Products Belgium
Location of Electrolux Home Products Belgium on the google maps. Address and contacts of Electrolux Home Products Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Electrolux Home Products Belgium Electrolux Home Products Belgium: Coucou Winnie | Sidji | V.W.V NV | GENERAL TOOLS COMPANY NV | RODOLPHE DE CROMBRUGGHE

Other related companies as Electrolux Home Products Belgium: Coucou Winnie | Sidji | V.W.V NV | GENERAL TOOLS COMPANY NV | RODOLPHE DE CROMBRUGGHE

Electrolux Home Products Belgium is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Electrolux Home Products Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05974060058. Het bedrijf Electrolux Home Products Belgium bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 719; 1502; Halle (Lembeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Electrolux Home Products Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Electrolux Home Products Belgium is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electrolux Home Products Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electrolux Home Products Belgium, openstaande posities, locatie van Electrolux Home Products Belgium op de kaart.

Electrolux Home Products Belgium is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Electrolux Home Products Belgium, company assigned to the tax number BE05974060058. The company Electrolux Home Products Belgium is located at the address: Bergensesteenweg 719; 1502; Halle (Lembeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Electrolux Home Products Belgium were not found.
The main activity of Electrolux Home Products Belgium is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Electrolux Home Products Belgium is not available. You also can look at reviews of Electrolux Home Products Belgium, open positions, location of Electrolux Home Products Belgium on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electrolux Home Products Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electrolux Home Products Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electrolux Home Products Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electrolux Home Products Belgium, employees, financial statistics.