E I A NV

Contactgegevens E I A NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E I A NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

E I A NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vluchtenburgstraat 3; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 870 82 70 (+32-03 870 82 70) 03 870 82 70 (+32-03 870 82 70)

Fax (fax): 03 887 10 14 (+32-03 887 10 14) 03 887 10 14 (+32-03 887 10 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E I A NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E I A NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E I A NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E I A NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E I A NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E I A NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E I A NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E I A NV
Products information E I A NV

BTW identificatienummer (tax): BE09744293212
Ondernemingsnummer: 2561157226
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in E I A NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E I A NV
(Get full report from official database of BE for E I A NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor E I A NV
Addition kinds of activities for E I A NV

317199. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
395500. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
28999922. vlotten | Frit
38250228. Signaalgeneratoren en gemiddeld | Signal generators and averagers
72991202. Kopersclub | Buyers' club
83999908. Sociale verandering associatie | Social change association

Werken bij E I A NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E I A NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E I A NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E I A NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

  • gemotiveerde poetshulp bij kantoren (30u/w) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 6u in de voormiddag om te poetsen in de omgeving van Oevel bij verschillende kantoren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

  • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

  • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

Zoek naar antwoorden van E I A NV in sociale netwerken
Look for responds of E I A NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor E I A NV. Laat een reactie achter voor E I A NV. E I A NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E I A NV. Leave a respond for E I A NV. E I A NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E I A NV op de google maps. Adres en contacten E I A NV
Location of E I A NV on the google maps. Address and contacts of E I A NV

Andere gerelateerde bedrijven als come E I A NV E I A NV: VANPOUCKE Eric | Kortgroen NV | Noir Quadri SPRL | J. NYST | PRO PAINTING

Other related companies as E I A NV: VANPOUCKE Eric | Kortgroen NV | Noir Quadri SPRL | J. NYST | PRO PAINTING

E I A NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E I A NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09744293212. Het bedrijf E I A NV bevindt zich op het adres: Vluchtenburgstraat 3; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in E I A NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E I A NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E I A NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E I A NV, openstaande posities, locatie van E I A NV op de kaart.

E I A NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is E I A NV, company assigned to the tax number BE09744293212. The company E I A NV is located at the address: Vluchtenburgstraat 3; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in E I A NV were not found.
The main activity of E I A NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of E I A NV is not available. You also can look at reviews of E I A NV, open positions, location of E I A NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E I A NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E I A NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E I A NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E I A NV, employees, financial statistics.