DUNLOP SLAZENGER BENELUX

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • DUNLOP SLAZENGER BENELUX
Private companiesInsurance Carriers • DUNLOP SLAZENGER BENELUX

Contactgegevens DUNLOP SLAZENGER BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUNLOP SLAZENGER BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUNLOP SLAZENGER BENELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAGENWEG 5; 4130EK; VIANEN, België

Telefoon (phone): +32 (9) 521-96-58 +32 (9) 521-96-58

Fax (fax): 02 476 92 57 (+32-02 476 92 57) 02 476 92 57 (+32-02 476 92 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUNLOP SLAZENGER BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUNLOP SLAZENGER BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUNLOP SLAZENGER BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUNLOP SLAZENGER BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUNLOP SLAZENGER BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUNLOP SLAZENGER BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUNLOP SLAZENGER BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUNLOP SLAZENGER BENELUX
Products information DUNLOP SLAZENGER BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE05975982666
Ondernemingsnummer: 8399291992
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 164,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DUNLOP SLAZENGER BENELUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUNLOP SLAZENGER BENELUX
(Get full report from official database of BE for DUNLOP SLAZENGER BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUNLOP SLAZENGER BENELUX
Addition kinds of activities for DUNLOP SLAZENGER BENELUX

075199. Veehulpdiensten, met uitzondering van dierenartsen, nec | Livestock services, except veterinary, nec
821100. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
16110102. Weg- en straatbordinstallatie | Highway and street sign installation
22119919. Drukdoeken, katoen | Print cloths, cotton
30699922. Wainscoting, rubber | Wainscoting, rubber
35599925. Robotten, gieten en vormen van kunststoffen | Robots, molding and forming plastics
80420000. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists

Werken bij DUNLOP SLAZENGER BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUNLOP SLAZENGER BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUNLOP SLAZENGER BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUNLOP SLAZENGER BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van DUNLOP SLAZENGER BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of DUNLOP SLAZENGER BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUNLOP SLAZENGER BENELUX. Laat een reactie achter voor DUNLOP SLAZENGER BENELUX. DUNLOP SLAZENGER BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUNLOP SLAZENGER BENELUX. Leave a respond for DUNLOP SLAZENGER BENELUX. DUNLOP SLAZENGER BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUNLOP SLAZENGER BENELUX op de google maps. Adres en contacten DUNLOP SLAZENGER BENELUX
Location of DUNLOP SLAZENGER BENELUX on the google maps. Address and contacts of DUNLOP SLAZENGER BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come DUNLOP SLAZENGER BENELUX DUNLOP SLAZENGER BENELUX: Blue Ranch | Bejaardenzorg O-L-V 7 Wee?n Ruiselede VZW | TACT SPACE CONCEPT | SUZANNE LUMEN | KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN

Other related companies as DUNLOP SLAZENGER BENELUX: Blue Ranch | Bejaardenzorg O-L-V 7 Wee?n Ruiselede VZW | TACT SPACE CONCEPT | SUZANNE LUMEN | KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN

DUNLOP SLAZENGER BENELUX is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUNLOP SLAZENGER BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05975982666. Het bedrijf DUNLOP SLAZENGER BENELUX bevindt zich op het adres: HAGENWEG 5; 4130EK; VIANEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 164,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in DUNLOP SLAZENGER BENELUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUNLOP SLAZENGER BENELUX is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUNLOP SLAZENGER BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUNLOP SLAZENGER BENELUX, openstaande posities, locatie van DUNLOP SLAZENGER BENELUX op de kaart.

DUNLOP SLAZENGER BENELUX is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUNLOP SLAZENGER BENELUX, company assigned to the tax number BE05975982666. The company DUNLOP SLAZENGER BENELUX is located at the address: HAGENWEG 5; 4130EK; VIANEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 164,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in DUNLOP SLAZENGER BENELUX were not found.
The main activity of DUNLOP SLAZENGER BENELUX is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DUNLOP SLAZENGER BENELUX is not available. You also can look at reviews of DUNLOP SLAZENGER BENELUX, open positions, location of DUNLOP SLAZENGER BENELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUNLOP SLAZENGER BENELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUNLOP SLAZENGER BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUNLOP SLAZENGER BENELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUNLOP SLAZENGER BENELUX, employees, financial statistics.