DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA
Private companiesSocial Services • DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA

Contactgegevens DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Landjuweelstraat 61; 9050; Gent (Ledeberg), België

Telefoon (phone): 09 231 25 15 (+32-09 231 25 15) 09 231 25 15 (+32-09 231 25 15)

Fax (fax): 09 230 34 00 (+32-09 230 34 00) 09 230 34 00 (+32-09 230 34 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA
Products information DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02914093017
Ondernemingsnummer: 4867187500
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 412,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Chocolate goods & confectionery - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA
(Get full report from official database of BE for DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA
Addition kinds of activities for DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA

3149. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
20660104. Gehakt cacaobonen | Shelled cacao beans
25149903. Kinderbedjes, huishouden: metaal | Cots, household: metal
26210902. Asbestpapier | Asbestos paper
28999924. Pistoolslijpverbindingen | Gun slushing compounds
34620102. Gears, gesmeed staal | Gears, forged steel
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
54619904. koekjes | Cookies
95120102. Spel en binnenlands visbureau, overheid | Game and inland fish agency, government

Werken bij DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Monteur zonnepanelen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur van zonnepanelen hebt u reeds ervaring als dakwerker of in het plaatsen van zonnepanelen, dit zowel voor hellende en platte daken.

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA. Laat een reactie achter voor DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA. DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA. Leave a respond for DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA. DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA op de google maps. Adres en contacten DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA
Location of DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA on the google maps. Address and contacts of DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA: PRORECYCLAGE | DE BEHULPZAME BROEDERS | GEBROEDERS COOMANS | HEMIX HEMIKSEM VK | Bellens S

Other related companies as DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA: PRORECYCLAGE | DE BEHULPZAME BROEDERS | GEBROEDERS COOMANS | HEMIX HEMIKSEM VK | Bellens S

DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02914093017. Het bedrijf DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA bevindt zich op het adres: Landjuweelstraat 61; 9050; Gent (Ledeberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 412,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Chocolate goods & confectionery - Retail.
De hoofdactiviteit van DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA, openstaande posities, locatie van DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA op de kaart.

DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA, company assigned to the tax number BE02914093017. The company DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA is located at the address: Landjuweelstraat 61; 9050; Gent (Ledeberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 412,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Chocolate goods & confectionery - Retail.
The main activity of DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA is not available. You also can look at reviews of DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA, open positions, location of DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOSSCHE CHOCOLATERIE BVBA, employees, financial statistics.