DIMPLEX-THERMO COMFORT

Contactgegevens DIMPLEX-THERMO COMFORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIMPLEX-THERMO COMFORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIMPLEX-THERMO COMFORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paardenmarkt 83; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 231 88 84 (+32-03 231 88 84) 03 231 88 84 (+32-03 231 88 84)

Fax (fax): 03 231 01 74 (+32-03 231 01 74) 03 231 01 74 (+32-03 231 01 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIMPLEX-THERMO COMFORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIMPLEX-THERMO COMFORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIMPLEX-THERMO COMFORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIMPLEX-THERMO COMFORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIMPLEX-THERMO COMFORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIMPLEX-THERMO COMFORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIMPLEX-THERMO COMFORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIMPLEX-THERMO COMFORT
Products information DIMPLEX-THERMO COMFORT

BTW identificatienummer (tax): BE03591400146
Ondernemingsnummer: 5072082519
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Air conditioning - Mfg. & Whol.; Electrical heating; Water heaters; Heating (Industrial)^^Electric appliances - Mfg. & Whol.; Electrical heating; Water heaters; Heating (Industrial)

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIMPLEX-THERMO COMFORT
(Get full report from official database of BE for DIMPLEX-THERMO COMFORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIMPLEX-THERMO COMFORT
Addition kinds of activities for DIMPLEX-THERMO COMFORT

20769910. walnotenolie | Walnut oil
20879900. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
26750304. Stencil-kaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil cards, die-cut: made from purchased materials
27590300. Promotie printen | Promotional printing
37280111. Nacellen, vliegtuigen | Nacelles, aircraft
38220304. Temperatuur sensoren voor motorwikkelingen | Temperature sensors for motor windings
38250101. Generator en generator testers | Alternator and generator testers
47859902. Tunneloperatie, voertuig | Tunnel operation, vehicular

Werken bij DIMPLEX-THERMO COMFORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIMPLEX-THERMO COMFORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIMPLEX-THERMO COMFORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIMPLEX-THERMO COMFORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assurance Manager (h/f) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in Moeskron, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Manager. - U staat in voor de reporting in de bedrijfsmanagementsystemen en de bijbehorende registraties - U staat in voor het optimaliseren van ons bedrijfsmanagementsysteem in samenspraak met de lijnverantwoordelijken - U staat in voor het uitdragen van Lean filosofie op alle niveaus binnen de organisatie - U bent verantwoordelijk voor het opzetten van gebruiksvriendelijke operationele processen, zowel in Warehouse als binnen Transport - U bent verantwoordelijk voor de opvolging en optimalisatie van onze ISO9001:2015 certificaten - U bent verantwoordelijk voor het uitrollen van projecten omtrent Quality in overleg met klanten, sales en lijnverantwoordelijken - U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, bewaakt de opvolging hiervan en bepaalt de procedure hierin - U fungeert als het centrale aanspreekpunt inzake Quality en proces optimalisaties

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

Zoek naar antwoorden van DIMPLEX-THERMO COMFORT in sociale netwerken
Look for responds of DIMPLEX-THERMO COMFORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIMPLEX-THERMO COMFORT. Laat een reactie achter voor DIMPLEX-THERMO COMFORT. DIMPLEX-THERMO COMFORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIMPLEX-THERMO COMFORT. Leave a respond for DIMPLEX-THERMO COMFORT. DIMPLEX-THERMO COMFORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIMPLEX-THERMO COMFORT op de google maps. Adres en contacten DIMPLEX-THERMO COMFORT
Location of DIMPLEX-THERMO COMFORT on the google maps. Address and contacts of DIMPLEX-THERMO COMFORT

Andere gerelateerde bedrijven als come DIMPLEX-THERMO COMFORT DIMPLEX-THERMO COMFORT: BBL | LALOUX MICHEL | ABC Service Langues | COIFFURE COCO | MAISON SAUFNAY-HONHON

Other related companies as DIMPLEX-THERMO COMFORT: BBL | LALOUX MICHEL | ABC Service Langues | COIFFURE COCO | MAISON SAUFNAY-HONHON

DIMPLEX-THERMO COMFORT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIMPLEX-THERMO COMFORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03591400146. Het bedrijf DIMPLEX-THERMO COMFORT bevindt zich op het adres: Paardenmarkt 83; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 423,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Air conditioning - Mfg. & Whol.; Electrical heating; Water heaters; Heating (Industrial)^^Electric appliances - Mfg. & Whol.; Electrical heating; Water heaters; Heating (Industrial).
De hoofdactiviteit van DIMPLEX-THERMO COMFORT is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIMPLEX-THERMO COMFORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIMPLEX-THERMO COMFORT, openstaande posities, locatie van DIMPLEX-THERMO COMFORT op de kaart.

DIMPLEX-THERMO COMFORT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIMPLEX-THERMO COMFORT, company assigned to the tax number BE03591400146. The company DIMPLEX-THERMO COMFORT is located at the address: Paardenmarkt 83; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 423,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Air conditioning - Mfg. & Whol.; Electrical heating; Water heaters; Heating (Industrial)^^Electric appliances - Mfg. & Whol.; Electrical heating; Water heaters; Heating (Industrial).
The main activity of DIMPLEX-THERMO COMFORT is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIMPLEX-THERMO COMFORT is not available. You also can look at reviews of DIMPLEX-THERMO COMFORT, open positions, location of DIMPLEX-THERMO COMFORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIMPLEX-THERMO COMFORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIMPLEX-THERMO COMFORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIMPLEX-THERMO COMFORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIMPLEX-THERMO COMFORT, employees, financial statistics.