Desimpel NV

Contactgegevens Desimpel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desimpel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desimpel NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogledestraat 92; 8610; Kortemark, België

Telefoon (phone): 051 57 57 00; 051 57 57 01 (+32-051 57 57 00; 051 57 57 01) 051 57 57 00; 051 57 57 01 (+32-051 57 57 00; 051 57 57 01)

Fax (fax): 051 57 57 01 (+32-051 57 57 01) 051 57 57 01 (+32-051 57 57 01)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desimpel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desimpel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desimpel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desimpel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desimpel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desimpel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desimpel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desimpel NV
Products information Desimpel NV

BTW identificatienummer (tax): BE05368438720
Ondernemingsnummer: 9193603515
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Building specialities; Facing bricks; Coordination centres; Transport - General

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desimpel NV
(Get full report from official database of BE for Desimpel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desimpel NV
Addition kinds of activities for Desimpel NV

221113. Kruiden en andere gekrute textielstoffen, katoen | Crepes and other crinkled texture fabrics, cotton
357201. Computer schijf en drum drives en componenten | Computer disk and drum drives and components
371499. Onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, nec | Motor vehicle parts and accessories, nec
396199. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
496100. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
26310412. Specialiteitsbord | Specialty board
28790109. Rotenonconcentraten en preparaten | Rotenone concentrates and preparations
33569903. Tungsten, basisvormen | Tungsten, basic shapes
35450326. Sokjes (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Sockets (machine tool accessories)
44990103. Redding, noodgevallen schepen en lading | Salvaging, distressed vessels and cargoes

Werken bij Desimpel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desimpel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desimpel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desimpel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

  • Student Productiemedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent bereid om één of meerdere dagen per week als productiemedewerker te werken (naargelang drukte), Je wil werken in morgen-, middag- of nachtploeg (naar keuze), Je kan je verplaatsen naar het bedrijf, gelegen te dilsen-stokkem,

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van Desimpel NV in sociale netwerken
Look for responds of Desimpel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desimpel NV. Laat een reactie achter voor Desimpel NV. Desimpel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desimpel NV. Leave a respond for Desimpel NV. Desimpel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desimpel NV op de google maps. Adres en contacten Desimpel NV
Location of Desimpel NV on the google maps. Address and contacts of Desimpel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Desimpel NV Desimpel NV: VICTOR VANDECAPPELLE | TINA VERSTRAETEN | PH. MULLIER | ACCESS NV | Salmon, Thierry

Other related companies as Desimpel NV: VICTOR VANDECAPPELLE | TINA VERSTRAETEN | PH. MULLIER | ACCESS NV | Salmon, Thierry

Desimpel NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Desimpel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05368438720. Het bedrijf Desimpel NV bevindt zich op het adres: Hoogledestraat 92; 8610; Kortemark. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 271,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Building specialities; Facing bricks; Coordination centres; Transport - General.
De hoofdactiviteit van Desimpel NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desimpel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desimpel NV, openstaande posities, locatie van Desimpel NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Desimpel NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Desimpel NV, company assigned to the tax number BE05368438720. The company Desimpel NV is located at the address: Hoogledestraat 92; 8610; Kortemark. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 271,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Building specialities; Facing bricks; Coordination centres; Transport - General.
The main activity of Desimpel NV is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Desimpel NV is not available. You also can look at reviews of Desimpel NV, open positions, location of Desimpel NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desimpel NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desimpel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desimpel NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desimpel NV, employees, financial statistics.