Demortier Ets

Contactgegevens Demortier Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demortier Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demortier Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph Joppart 37; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 37 93 (+32-010 22 37 93) 010 22 37 93 (+32-010 22 37 93)

Fax (fax): 010 22 41 85 (+32-010 22 41 85) 010 22 41 85 (+32-010 22 41 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demortier Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demortier Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demortier Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demortier Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demortier Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demortier Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demortier Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demortier Ets
Products information Demortier Ets

BTW identificatienummer (tax): BE04503540039
Ondernemingsnummer: 8534149169
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Clothing (Ready-made) - Mfg. & Whol.; Jeans & casual wear^^Textiles - Mfg. & Whol; Jeans & casual wear

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demortier Ets
(Get full report from official database of BE for Demortier Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demortier Ets
Addition kinds of activities for Demortier Ets

12229900. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
32310108. Gebrandschilderd glas: gemaakt van aangekochte glas | Stained glass: made from purchased glass
34630101. Motor of turbine smeedstukken, nonferrous | Engine or turbine forgings, nonferrous
34839904. Bommen en delen | Bombs and parts
37310110. Seiners, gebouw en reparatie | Seiners, building and repairing
39440309. Hobby kits en sets | Craft and hobby kits and sets
50320300. Tegel- en kleiproducten | Tile and clay products

Werken bij Demortier Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demortier Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demortier Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demortier Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • Telesales Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de functie van Telesales Advisor ga je op zowel outbound als inbound projecten werken. Je staat in voor de sales alsook voor technische ondersteuning waarbij je sales opportuniteiten kan detecteren en creëren. Je beschikt over commercieel inzicht en doet aan upsell cross-sell en sluit ook zelf de deals af. Je stelt je empatisch op en hebt een klantgerichte aanpak

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten gezocht om doorheen het jaar te werken (M/V) - Mooie verloning! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een toffe studenten job ? Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar een hele hoop studenten die in de week beschikbaar zijn en bereid zijn om in shiften te werken (shiftvergoeding: check!). Bovendien heb je de mogelijkheid om je beschikbare dagen zelf te bepalen! Je zal tewerkgesteld worden in een voedingsbedrijf ( fijne vleeswaren) te Wommelgem, hier zal je de vaste medewerkers bijstaan in hun dagdagelijkse taken. Hou je van afwisseling, shiftwerk en kan je Wommelgem gemakkelijk bereiken? Aarzel niet en solliciteer als de bliksem! Indien interesse, stuur je CV door naar [email protected]

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Financieel Analist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MARTENS & BRIJS

    Type: Vaste Job

    Je houdt de vinger aan de pols bij onze dochterondernemingen. Hierbij kijk je met een kritisch oog naar hun financiële resultaten. Je beoordeelt deze op volledigheid en nauwkeurigheid. Je bent voortdurend waakzaam en je anticipeert op mogelijke problemen. Je stelt hierbij kritische vragen. Verder zorg jij er voor dat de dochterondernemingen tijdig rapporteren. Hierbij voorzie jij de nodige opleidingen en schrijf jij procedures uit voor de dochterondernemingen, zodat zij op een uniforme en gestroomlijnde manier de nodige rapportages en consolidaties kunnen voorzien. Je staat de Manager, de Algemene Boekhouding en de Dienst Rapportage bij als het gaat over consolidatie van de groepsresultaten. Je helpt mee aan de voorbereidingen van de maandelijkse LVD managementrapportering en de driemaandelijkse Raad van Bestuur. Je kent de dossiers tot in de puntjes en kan snel schakelen bij vragen. De selectie en de implementatie van een nieuwe rapportagesoftware rond consolidatie en financiën is volop aan de gang. Je hebt geen schrik om je schouders hieronder te steken en mee na te denken om dit project te optimaliseren. Je houdt je bezig met de voorbereiding en de budgettering van de investeringsaanvragen. Per project voorzie je een overzicht van de kredieten, de uitgaven en de budgetteringen. Waar nodig spring je bij in financiële en boekhoudkundige projecten van de collega’s. Je ondersteunt hen ook bij dagelijkse taken. Je zal in deze rol ook de nodige opleiding en ondersteuning krijgen zodat jij op termijn back-up bent bij managementrapportage en kostenberekeningen van LVD. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financieel Directeur.

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van Demortier Ets in sociale netwerken
Look for responds of Demortier Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demortier Ets. Laat een reactie achter voor Demortier Ets. Demortier Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demortier Ets. Leave a respond for Demortier Ets. Demortier Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demortier Ets op de google maps. Adres en contacten Demortier Ets
Location of Demortier Ets on the google maps. Address and contacts of Demortier Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Demortier Ets Demortier Ets: DIRK BOGAERT | You & Co SPRL | Micheline | De Muer K | Graton Editeur SA

Other related companies as Demortier Ets: DIRK BOGAERT | You & Co SPRL | Micheline | De Muer K | Graton Editeur SA

Demortier Ets is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Demortier Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04503540039. Het bedrijf Demortier Ets bevindt zich op het adres: Rue Joseph Joppart 37; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 245,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Clothing (Ready-made) - Mfg. & Whol.; Jeans & casual wear^^Textiles - Mfg. & Whol; Jeans & casual wear.
De hoofdactiviteit van Demortier Ets is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demortier Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demortier Ets, openstaande posities, locatie van Demortier Ets op de kaart.

Demortier Ets is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Demortier Ets, company assigned to the tax number BE04503540039. The company Demortier Ets is located at the address: Rue Joseph Joppart 37; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 245,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Clothing (Ready-made) - Mfg. & Whol.; Jeans & casual wear^^Textiles - Mfg. & Whol; Jeans & casual wear.
The main activity of Demortier Ets is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Demortier Ets is not available. You also can look at reviews of Demortier Ets, open positions, location of Demortier Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demortier Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demortier Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demortier Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demortier Ets, employees, financial statistics.