Demolder J BVBA

Contactgegevens Demolder J BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demolder J BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demolder J BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gillebertus 11; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 428 97 05 (+32-02 428 97 05) 02 428 97 05 (+32-02 428 97 05)

Fax (fax): +32 (82) 862-33-39 +32 (82) 862-33-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demolder J BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demolder J BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demolder J BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demolder J BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demolder J BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demolder J BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demolder J BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demolder J BVBA
Products information Demolder J BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05167388916
Ondernemingsnummer: 7731323242
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 542,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Demolder J BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demolder J BVBA
(Get full report from official database of BE for Demolder J BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demolder J BVBA
Addition kinds of activities for Demolder J BVBA

8222. Junior colleges | Junior colleges
375199. Motorfietsen, fietsen en onderdelen, nec | Motorcycles, bicycles, and parts, nec
504701. Ziekenhuisuitrusting en meubilair | Hospital equipment and furniture
514907. Crackers, koekjes en bakkerijproducten | Crackers, cookies, and bakery products
14799901. Alunitische mijnbouw | Alunite mining
32599902. Kachelvoering, klei | Stove lining, clay
35339900. Olie- en gasveldmachines, nec | Oil and gas field machinery, nec
39499903. Boomerangs | Boomerangs
57190301. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
78419900. Videobandverhuur, niet inbegrepen | Video tape rental, nec

Werken bij Demolder J BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demolder J BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demolder J BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demolder J BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

  • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

  • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • ITS Group Benelux - System Engineer XenApp / XenDesktop (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context             Citrix Infrastructure: XenApp 6.5, XenDesktop 7.14, Citrix Receiver configurations, Citrix Storefront, Citrix NetScaler Gateways, PVS, License server Windows Remote Desktop Services Infrastructure: RDS Gateways, RDS session hosts Design, Life cycle management, Patch management, capacity management of Citrix and Windows RDS platforms 2nd and 3rd level support (for Citrix and RDS platforms) 2nd level support for Windows Servers Pro-active monitoring Application Packaging for all Windows Platforms        Function  Description      Design and implement the Citrix infrastructure and Remote Desktop Services Integration of this infrastructure in the remote access solution Write technical documentation to support the design Ensure 3rd level support (advanced troubleshooting) related to the products you manage Provide consultancy on projects Capacity Management of the infrastructure Set-up and follow-up of the monitoring of the infrastructure Deliver operational handbooks, disaster recovery handbooks        Profile Team player Quick self-starter, pro-active attitude, Good Communication and Influencing skills; Good analytical and synthesis skills; Autonomy, commitment and perseverance Ability to work in a dynamic and multi-cultural environment Flexible, accurate & control minded. Customer-orientation Proven experience with the Citrix and RDS technologies in large environments Mandatory: Expert knowledge of Citrix (XenApp, XenDesktop, NetScaler Access GateWay, Storefront, License servers, PVS) and RDS Products (RDS GateWay, RDS session hosts, License server) Good knowledge of the Windows operating system Knowledge of Hypervisors: Hyper-V Integration of the Citrix client within different platforms: Windows (all versions), Apple (Mac),... Knowledge of PowerShell scripting Basic Networking knowledge (Proxy, routing, local Firewalls, Firewalls) Knowledge of remote access solutions like Juniper Knowledge of SCOM Knowledge of client operating systems (Windows, Mac OS X, ...)

Zoek naar antwoorden van Demolder J BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Demolder J BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demolder J BVBA. Laat een reactie achter voor Demolder J BVBA. Demolder J BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demolder J BVBA. Leave a respond for Demolder J BVBA. Demolder J BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demolder J BVBA op de google maps. Adres en contacten Demolder J BVBA
Location of Demolder J BVBA on the google maps. Address and contacts of Demolder J BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Demolder J BVBA Demolder J BVBA: SYLVIA CLEAN | GARAGE BIELEN-GABO | MIESSEN | JEAN-LUC DEWEZ | MURIEL PONTHI?RE

Other related companies as Demolder J BVBA: SYLVIA CLEAN | GARAGE BIELEN-GABO | MIESSEN | JEAN-LUC DEWEZ | MURIEL PONTHI?RE

Demolder J BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Demolder J BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05167388916. Het bedrijf Demolder J BVBA bevindt zich op het adres: Rue Gillebertus 11; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 542,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Demolder J BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Demolder J BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demolder J BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demolder J BVBA, openstaande posities, locatie van Demolder J BVBA op de kaart.

Demolder J BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Demolder J BVBA, company assigned to the tax number BE05167388916. The company Demolder J BVBA is located at the address: Rue Gillebertus 11; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 542,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Demolder J BVBA were not found.
The main activity of Demolder J BVBA is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Demolder J BVBA is not available. You also can look at reviews of Demolder J BVBA, open positions, location of Demolder J BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demolder J BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demolder J BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demolder J BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demolder J BVBA, employees, financial statistics.