Deluci NV

Contactgegevens Deluci NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deluci NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deluci NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meulebroeke 2; 9681; Maarkedal (Nukerke), België

Telefoon (phone): 055 20 65 64; 055 20 65 65 (+32-055 20 65 64; 055 20 65 65) 055 20 65 64; 055 20 65 65 (+32-055 20 65 64; 055 20 65 65)

Fax (fax): 055 20 63 63 (+32-055 20 63 63) 055 20 63 63 (+32-055 20 63 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deluci NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deluci NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deluci NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deluci NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deluci NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deluci NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deluci NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deluci NV
Products information Deluci NV

BTW identificatienummer (tax): BE07174041748
Ondernemingsnummer: 6637634277
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 312,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Deluci NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deluci NV
(Get full report from official database of BE for Deluci NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deluci NV
Addition kinds of activities for Deluci NV

5043. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
072302. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
20330102. Catsup: verpakt in blikjes, potten, enz. | Catsup: packaged in cans, jars, etc.
36710201. Electron beam (beta ray) generator buizen | Electron beam (beta ray) generator tubes
76992200. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services

Werken bij Deluci NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deluci NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deluci NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deluci NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • WERKVOORBEREIDER REGIO BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar WERKVOORBEREIDER die het team kan versterken! ➘ Door de verscheidenheid in het type projecten die onze klant uitvoeren, kan je in dit bedrijf jezelf en je talenten verder ontplooien. ➘ Samen met de werfleider werkt de werkvoorbereider het dossier technisch uit. ➘ Je staat in contact met onze klanten, leveranciers, werfleiders en de installateurs van de werf.

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studentenjob verkoop supermarkt - Nijlen - avondwerk en/of weekendwerk (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt doorheen de week (vb. avonduren na school, of op woensdagnamiddag) of tijdens het weekend (zaterdag/en of zondag).

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • vertegenwoordiger regio west oost vlaanderen (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    voorstelling van het productengamma bij professionele klanten en prospecten

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van Deluci NV in sociale netwerken
Look for responds of Deluci NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deluci NV. Laat een reactie achter voor Deluci NV. Deluci NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deluci NV. Leave a respond for Deluci NV. Deluci NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deluci NV op de google maps. Adres en contacten Deluci NV
Location of Deluci NV on the google maps. Address and contacts of Deluci NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Deluci NV Deluci NV: RADERMECKER-SPRONCK | B.C.L. FIDUCIA | BOCO | DOGGY LOOK | W.C. SPORTVER. HULSTE

Other related companies as Deluci NV: RADERMECKER-SPRONCK | B.C.L. FIDUCIA | BOCO | DOGGY LOOK | W.C. SPORTVER. HULSTE

Deluci NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deluci NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07174041748. Het bedrijf Deluci NV bevindt zich op het adres: Meulebroeke 2; 9681; Maarkedal (Nukerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 312,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Deluci NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deluci NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deluci NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deluci NV, openstaande posities, locatie van Deluci NV op de kaart.

Deluci NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deluci NV, company assigned to the tax number BE07174041748. The company Deluci NV is located at the address: Meulebroeke 2; 9681; Maarkedal (Nukerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 312,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Deluci NV were not found.
The main activity of Deluci NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Deluci NV is not available. You also can look at reviews of Deluci NV, open positions, location of Deluci NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deluci NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deluci NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deluci NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deluci NV, employees, financial statistics.